Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго вечора друзі, до мене з України летить у січні місяці сестра по програмі CUAET , підкажіть , будь ласка , хто як добирався з Польщі до Ванкувера через Лондон, чи потрібна транзитна віза для цього?? Чи можливо краще обрати інший варіант для польоту? Завчасно дякую 🙏
-
Краще інший маршрут, бо вирогідність потреби у візі дуже висока - якщо навіть в межах одного аеропорту для пересадки потрібно перейти паспортний контроль, потрібна віза.
-
Краще через Франкфурт на Майні летіти. З звідти прямий до Ванкувера. Або з Польщі до Торонто і потім на Ванкувер
-
Скажіть будь ласка в українському центрі в магазинчику є вишиті скатертини ?
-
Єдине, що потрібно врахувати при пересадці всередині Канади, що ворк-перміт потрібно оформити у першому аеропорті, тому потпібно закласти час на пересадку хоча б години 3. ВП видаю у міжнародних терміналах, а при пересадці переліт вже буде внутрішнім і міграційни офіцери не будуть доступними.
-
Якщо обидва перельоти виконує одна й та ж сама авіакомпанія, то транзит без проблем до 24х годин. Багаж автоматично переїде на інший рейс, а вона буде у транзитній зоні
-
Питання: Транзит був тією ж авіакомпанію? Менше 24х годин?
-
Нас без транзитної візи у Лондоні не пустили на літак. Квітки згоріли. Краще не ризикувати
-
Я не відповідаю на незрозумілі коментарі За ці 3 місяці я побував у 3х міжнародних аеропортах в країнах з досить жорсткими візовими умовами і ще 2 на черзі, тому маю трохи експертні знання, а не просто підкажіть
-
І ще одна поправка: якщо у вашому паспорті є відмітка, що ви маєте якийсь стрьомний статус десь у Європі, типу тимчасового прихистку, то для імміграційного законодавства UK ви не бажана особа і ніхто вас садити на літак не буде, бо нема гарантії, що ви не захочете попросити притулку в UK також
-
Давайте зберемося на каву
-
Статус якогось прихистку в ЄС був?