Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Їм платять за проведені зустрічі незалежно від якості зустрічей і їм нема діла до того, що для зустрічі, яку я з великою надією чекала місяць, я взяла вихідний і в результаті втратила гроші, яких і так заробляю мало. Приходьте ще через місяць, наше діло - зустрічатися
-
💯 Маємо аналогічний досвід спілкування з представником Work BC. Головне - зустрічатися
-
Мій досвід щодо Ворк БС. Мені призначили зустріч зі спеціалістом через 2 тижні після орієнтації (це перша зустріч для всіх новачків з презентацією, слайд з якої ви сфотографували). Вони здивувалися, що я прийшла до них працевлаштованою (в мене контракт до кінця цього року). Мені запропонували певні вакансії, та спитали глянути моє резюме, щоб воно відповідало вимогам. Наступна зустріч знову через 2 тижні. Оскільки у них 2 локації - Саніч і Даунтаун, то можна підійти запитати, чи є вікно до спеціаліста в іншій локації. До речі, мені запропонували роботу в Ворк БС 🤣
-
Ви спочатку спросіть, який у неї статус) Бо якщо вона PR чи з паспортом, а не куает, то і відношення до неї однозначно буде іншим…
-
Теж спочатку подумала, що вони забили на мене, тому що я вже працевлаштована, або тому що у них там повно людей with disabilities та інших в пріоритеті, але потім аналогічні історії почула від тих, кого вважала «в пріоритеті», тобто схоже що тут нічого особистого - просто такий підхід)
-
Український Театр Ляльок "Смайлик" та Український Культурний Центр запрошують дітей та батьків на Різдвяну Виставу 23 Грудня, 2023 о 13:00 На вас чекають: - захоплюючі експеріменти, - веселі ігри, - смішні конкурси, - цікаві призи, - лялькова вистава - дитяча дискотека - і, звичайно, подарунки! Квитки: дитячі $5 та дорослі $10 онлайн uccsvi.ca/product/december-puppet-show/ або в офісі УКЦ (250) 475-2585 Мова вистави: українська * Організатори вистави не є відповідальними за нагляд за дітьми. Діти мають залишатися під наглядом батьків / інших дорослих під час вистави. *
-
Jennifer
-
Вітаю, шановні батьки та діти! ❤️❗ Мене звуть Таня, і я маю ідею, якою я хотіла б поділитися з вами. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування. На цих вебінарах ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій захоплюючій галузі. Теми, які будуть охоплені: - Основи програмування; - Вступ до Scratch або Python; - 3д моделювання та монтаж відео; - Створення ігор; Програмування дозволяє підліткам отримати перший заробіток, а іншим дітям провести час з користю. За подробицями та записом пишіть "+" мені в особисті.
-
Доброго ранку! Давайте зберемося на каву увечері! Чи є бажаючи?
-
Добре, зелений чай)
-
У Вікторії або у Langford
-
Так)