Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну, еще есть Нансеновские паспорта для лиц без какого-либо гражданства) Выход сейчас стоит гораздо меньше, просто на практике это практически невозможно
-
Доброго дня Посоветуйте что есть интересного в Нанаймо? И может посоветуете там суши есть нормальные?
-
Доброго дня, Можете порадити гарних інтернет-провайдерів у Вікторії? Так щоб без 2х річного контракту, і ціни не кусались. Бажано на інфраструктурі Telus, так як у нас в хаті Telus вже встановленний. У я помітив що у більшості провайдерів, асиметричні швидкості, тобто на 100 Mbps download тільки 10 upload, якось мало за сучасними нормами. Тобто єдиний вихід - 1 Gbps брати. Знайшов TechSavy - 75$ в місяць за 1Gbps download/100mbps up., без контракту, ціна на 12 місяців, потім $125/mo. Але вони використовують Shaw інфраструктуру, і їм потрібно 2 тижні щоб встановити- не хочеться чекати. Може хтось знає альтернативуTechSavy для Telus інфраструктури?
-
Не впевнена, наскільки ці провайдери задовольняють ваші вимоги, але: heybabbl.ca/plans/ oxio.ca/en
-
Не впевнена, наскільки ці провайдери задовольняють ваші вимоги, але: heybabbl.ca/plans/ oxio.ca/en
-
А ви не користуєтесь oxio?
-
Я ні, не користуюся, але користуюся знайомі, і вони задоволені
-
А от него потом хрен отпишешся: 2 годовой контракт, и процедура отмены сложная и не прозрачная. TELUS- корпорация зла.
-
Окей, минус но так себе минус. Зачем отписываться если хорошо работает и цена примерно такая же как у third party операторов? Я Телусом достаточно давно, еще из Калгари, их сервис нареканий пока не вызвал. А вот сотовая связь на острове у них мягко говоря shit. До сих пор жалею что ушел к ним из Rogers