Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую за пораду. Сиджу чекаю , може розчистять 😊
-
Если таких на вашем пути много, я б не ехала на машине.
-
Та от якраз цікавлять другорядні дороги. Бо хайвей я розумію що прочистять.
-
Лида, обычно хайвеи и дороги к важным инфраструктурным объектам (больницы, полиция, гос.учреждения) чистят и поддерживают в порядке. Внутриквартальные дороги в residential areas - особо нет, или не в первую очередь.
-
Скажіть будь ласка дороги в Вікторії розчищені? Є можливість їхати машиною, чи краще не ризикувати?
-
ПРОДУКТИ Українські родини можуть замовити безкоштовні продукти 22 та 29 грудня тут: forms.gle/4cZtFGEHD7s9vnUL8 3277 Douglas Street: 17:30-18:30
-
Доброго вечора. Хто може підказати які документи справки потрібні щоб привезти собаку? Лабрадор 3,5 роки. Дякую
-
А де саме?
-
Якщо ви любите розсипчасту гречку, то спершу розігрійте масло, а тоді всипте гречку, обсмажте її хвилини дві, то вона буде ідеальної розсипчатої консистенції. Якщо зробите собі топлене масло, то взагалі супер. Так само можна ( і треба ) готувати рис. Він тоді супер розсипчатий і смачний.
-
У поляків я купила гречку ідентичну нашій( але я просто її не люблю з дитинства , а також кисіль, манку, печінку))) отож ту гречку готую тільки для донечки.
-
Там є спельта і є пшениця( не переплутайте)
-
Bulk barn
-
Доброго вечора. Де можна купити пшеницю на кутю? Дякую.
-
Нам тут сподобалось і з видом на океан
-
Так , біля Elk Lake уже починає падати сніжок