Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Whole Foods
-
Доброго вечора всім, хотів поділитися своїми враженнями про відвідування Українського культурного дому; все дуже чудово, радісно, що є місце де можна , культурно і духовно, відчути рідну культуру. Хороший вечір вчора , 28.12, дуже вразило кількість канадійців які прийшли відвідати українські страви!! У Ванкувері ми робили схожий захід в минулому році , було в рази менше відвідувачів. Особливо вразив сьогоднішній виступ вертепу, це було вражаюче, часом подумав що я вдома в колі рідних ! Але, як кажуть ложка дьогтю, вибачте заздалегідь!!! 1) Напевно в найболючіше, дуже багато руської мови в центрі!!!!! Я розумію , що багато людей зі сходу які в побуті використовують руську мову, але ж ви знаєте і українську!!! Чому в середовищі , що називається український культурний центр є руська мова???? Не зрозуміло?! І це в час війни! Дуже не приємно чути руську мову , під час руської агресііі в українському Культурному домі🤷♂️; 2) знову вибачте , хотів спитати чи є газдині з західної України щоб показали які мають бути справжні голобці😊? А так все very good 👍
-
Центр ураіінський!!!!!!!! Якщо люди не знають українську значить вони не українці!!!
-
А вы не думали что есть люди с Украины которые не знают украинского?
-
Хорошо наверное рассуждать про идентичность и при этом уехать в Канаду из рашки?)
-
Це значить що вони втратили свою ідентичність!!! Я знаю поляків які приівхали в Канаду 30-40 років назад , але коли побував в їхньому костьолі то ні німецької, хоча в той час частина Польщі була під німцями, ні англійської я неї, тільки польська!!
-
Lol Как насчет людей которые давно уехали с Украины, с восточной и центральных частей где условных 20-30 лет назад украинский был не в ходу?
-
Вам, руським , цього не зрозуміти !!!
-
Не в тому суть…… як співав класик, хто звідки приїхав, а в тому хто що несе з собою!!!
-
Не розумію руську
-
Тебе лучше знать, что понять руським а что нет. Ты же там жил:)
-
Неправда. У меня целая переписка в личке на русском языке) И при личном общении на работе тоже был русский)))
-
За межами рашки , завжди говорив говорив українською
-
Живя и работая в Сургуте тоже не понимал по русски?))
-
М.б. розмовляю?
-
Завжди говорю на українській!!! Писати можу і на різній!!!
-
Підтримую
-
Это неправда)
-
І не розумію що москалі роблять в українській групі
-
В спілкуванні завжди використовую українську!!!!
9 Feb 2023, 06:38
14917/24067
about 12 hours ago