Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В мене теж, щось не різдвяний настрій, та я думаю, що до доки я не випив )
-
Настрою немає, але за крабовими паличками я себе змусила вилізти в магазин
-
Оце ти навалив
-
Погоджуюся. Взагалі хочу висловити вдячність тим родинам, які все своє свідоме життя спілкувалися російською в силу тих чи інших обставин, а зараз чую від них чудову українську, часто досить літературну. І так, нехай не у всіх відразу все виходить, але самі старання заслуговують поваги, все інше буде з практикою. Дякую вам за цей свідомий вибір!
-
🔵🔵🔵🔵🇺🇦🔵🔵🔵🔵 🤗 З новим 2024 роком 🙏 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
-
Я можу розмовляти чистою українською мовою.Вчила,була необхідність працювати саме на українській мові.У колі друзів завжди російською розмовляли, в сім'ї теж.Можу легко перейти на українську у спілкуванні.Але...от не буду.З вами просто не буду.які ж ви обмежені,ті що кричати звідусюди,пишуть з помилками, зараз не в Україні,патріоти щирі!Надивилася вже,обмежені особи.Хіба питання в мові? Яка ти людина?На якій би ти мові не розмовляв бы,просто залишайся людиною. А не обмеженням створенням.Наболіло.Для дуже україномовних
-
Дорогенькі україномовні. Невже ситуація з мовою Вас ще не навчила шо цією ситуацією користуються вороги. І правильно люди пишуть. "Какая разница " на якій мові ми спілкуємось, головне залишатися людьми. Людьми з великою букви а не тими що можуть з'їсти один одного за маленьку халепу. З Новим Роком усіх. Будьте щасливі і Мирного нам усім неба. СЛАВА УКРАЇНІ
-
Так КУАЕТ це і був підступний план щоб якомога більше захисників української мови витягнути у Канаду і тут її захищати і берегти)
-
З вами то з ким? Не думаю, що доцільно переходити на образи, узагальнюючи усіх. Людиною можна (не) залишатись і спілкуючись рос, англ.,китайською. Мова тут ні до чого. Але кожен робить свій вибір, з ким спілкуватися, як і якою мовою. І соромно може бути не лише за україномовних українців, але і за російськомовних чи англомовних...і не тільки за українців. З Новим роком! Миру нам усім!
-
З Новим Роком Перемоги❤️
-
Мене діти часто просять перейти на українську, потроху переходимо, повільно. Не зникне наша нація!!! Але кожен може і має робити максимум можливого, щоб триматися.