Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так КУАЕТ це і був підступний план щоб якомога більше захисників української мови витягнути у Канаду і тут її захищати і берегти)
-
З вами то з ким? Не думаю, що доцільно переходити на образи, узагальнюючи усіх. Людиною можна (не) залишатись і спілкуючись рос, англ.,китайською. Мова тут ні до чого. Але кожен робить свій вибір, з ким спілкуватися, як і якою мовою. І соромно може бути не лише за україномовних українців, але і за російськомовних чи англомовних...і не тільки за українців. З Новим роком! Миру нам усім!
-
З Новим Роком Перемоги❤️
-
Мене діти часто просять перейти на українську, потроху переходимо, повільно. Не зникне наша нація!!! Але кожен може і має робити максимум можливого, щоб триматися.
-
Всіх з Новим Роком 🥳 і всім нам бажаю миру в Україні і кожному чогось доброго в житті ) хотів запитати - можливо хтось знає чи є на острові Пʼятидисятницька Церква?? , але не іноземна , а Українська , можливо хтось щось знає , дайте знати , буду вдячний , гарного нового року усім ✉️
-
youtu.be/AKzwASgdI2M?si=7uC4rrsR9r9xCl8N
-
Дивно наче доросла жінка а висновки дитини . Не хочу тому що мене змушують! З вашею логікою всі руськоговорящі повинні їхати до рашки.
-
Цій мер мені не подобається, хоча раніше він був першим журналістом (в 90 роках), який сміло висловлював свою думку, потім, зрозуміло, гроші своє зробили, бо Дніпро, це країна в країні, в ньому рулять бандити…. Я знаю, про що я кажу, я родилась в Дніпрі, моє внутрішне залізо ковалось в Дніпрі, зараз там залишились моя мати і донька, вони живуть біля того торгового центру і пологового будинку, 29.12.2023 для мене була сама важка ніч, перебуваючи зараз в Канаді в безпеці, а вони там… Але те що він написав має місто, зараз багато «вбросів» роблять для того щоб розхитати Україну зсередини… так що думайте господа хороші на чому ви боці…
-
ms.detector.media/sotsmerezhi/post/31364/2023-03-10-na-urodyny-shevchenka-masovo-publikuvaly-feykovyy-virsh-yakogo-vin-ne-pysav/
-
Кожна людина має право на свободу мови en.wikipedia.org/wiki/Linguistic_rights Успіх нації визначається культурним і экономічним потенціалом, а не кількістю носіїв мови. Нажаль Українска нація зробила багато помилок в минулі 30 років, форсуючі Українську мову і сумнівних історичних ідолів, таких як 👤Козак Мамай, 👤Шевченко і 👤Петлюра, терміни «Москаль», «Жид» и т.д. Дуже багато націоналізму, рассової дескрімінації і ксенофобії. Нам, наступним поколінням, тепер розплачуватись за помилки.
-
Представте ситуацію: К Вам на остановке в Канаде подходит ʼкентʼ и начинает чмырить: «А почему вы Англійською не розмовляєте? Хреновый у вас акцент» 🤦♂️ Как вы себя почувствуете? Я прошел через подобное и в России и в Украине, годы чмырения, кривляние и косых взглядов. Мне пришлось пожить примерно в 20 разных странах и нигде подобного отношения не заметил, кроме как в некоторых странах ex. Совка.
-
Це їх державні мови Які занесли окупанти
-
І це перекручений факт, бо тоді і іспанська, і англійська то мови окупантів і мали б ті десятки країн розмовляти локальними мовами, а не обирати оті бридкі і криваві мови