Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так, а якщо як цей наприклад фуцен с Сургуту 20 років платив там податки, то це ні на бомби було? На солодку вату?
-
Також дуже цікаво, якщо до цього дійде, як Ви особисто будете клястися у вірності іншій країні, но при тому казати, що я захищаю Україну і все українське? Ну, не чесно це… Я не засуджую, але…
-
…Я люблю ходить по ⛰️горам, особенно в Карпатах. Каждый раз когда я приезжал на западную Украину, Яремче - Ворохта - Татарів, пытался показать моему партнеру ‘лучшую сторону’ Украины. Когда мы заходили в колиби или в маршрутки, там как правило играл Шансон, Руки-Вверх, или типо Бутусов. Я тщетно пытался с местными заговорить на Українській мові и мне всегда отвечали на чистейшем Русском. На вопрос а почему так - «Расслабься чувак, мы живем в свободной стране»
-
Так, а де у вас особисто дім? Якщо тут, то як вона зберігається в Україні?
-
Я не є солдатом жодної з армій, щоб в мене виник конфлікт політичних інтересів. Не розумію, чому я не можу бути канадікою за паспортом і українкою за походженням, і при тому підтримувати українську культуру в себе в родині. Більш того, саме українці, які живуть в Канаді увесь час пригортають увагу уряду до війни і впливають на фінансову підтримку України.
-
images.app.goo.gl/5n9BqhfwTvqeA9sL6
-
Вірш не актуальний Бо у ляхів сидить пару мільйонів і їх не виженеш звідти Так сказати конʼюктурний
-
images.app.goo.gl/5Tyr4Ujkj8jZrwZN7
-
Це все лірика Відповідайте за себе
-
images.app.goo.gl/dr2xHC3R7TQ1AwMg9
-
Я так розумію що український культурний центр ми закриваємо (чи зберігаємо щоб було де трусити під «Рукі Ввєрх»?), українські церкви в Вікторії передаємо іншим єпархіям (чи як там воно називається), школу українську теж відміняємо, бо ми ту всі лицемірні зрадники і не маємо права на збереження української мови та культури? ПС. Канадці з ураїнським корінням, які народилися і виросли в Канаді і володіють та продовжують вчити українську мову, історію, культуру навіть в 75 років трохи подахєрєють, але то таке.
-
Ох, багато ви не знаєте. Повірте, ті, що мають канадське громадянство, але українське коріння, можуть і мають змогу допомагати Україні в таких масштабах, що я б сама ніколи не уявила цього. Тому прошу не говоріть зі своєї дзвінниці, світ значно ширший. Інтелектуалів, які живуть десятиліттями в Канаді і підтримують Україну фінансово, її традиції, мову - ну дуууууже багато...орієнтуйтеся на них і ви побачите більше, аніж ви зараз думаєте 😉. Вони поза дискусіями і суперечками, вони роблять свою справу. Але повірте, вони є.
-
Бо не можете Ви клястися 2 країнам одночасно і щиро Це якби Ви мали 2 чоловіка Пояснити це звичайно можна, але хто вам повірить