Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    Та це класно Але досить хейтити тих, хто розмовляє російською, але не є таким за духом Наприклад, оце гівно, яке платило податки путіну зараз типу патріот і розмовляє типу тільки українською, хоча відомі інші факти в українському центрі типу як свій керівництво країни у нас взагалі в основному євреї і btw тільки рускьомовні, хоча я також норм з цим і майже знудило як 24/12 палестинські худоби і довбонуті канадці по центру пройшли Просто країна має деяку кількість рускьомовних, і от знаходячись звідси, казати, що вони гівно і війна через них, то не є гуд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    Кожен судить по собі 😏
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Хочу ще порадити заїхати (або згадати) Сюрей та Річмонд, або Бремтон (Онтаріо) - яскравий приклад того, як нацменшини перетворюють населення цілих міст в моноетнічні осередки з більшістю своїх представників в місцевих органах управління та вивісками на магазинах своїми мовами. Ну, або для прикладу спробувати знати роботу в сфері обслуговування в Ванкувері без знання Мандаринської мови 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J J
    wrote on last edited by
    Я не хейтю російськомовних українців, якщо вони проти війни, допомагають Україні та підтримують біженців. А ось хамство ненавиджу будь якою мовою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Ще раз, пояснюю, по буквах. Я ПОДЯКУВАЛА родинам, які свідомо перейшли на українську. Я вважаю, що це варте поваги. П-О-Д-Я-К-У-В-А-Л-А!!!! Де хейт? Не знаю. Натомість когось тригернула і вилізли повідомлення про недалеких україномовних українців недопатріотів. Я ніколи не ставала до бесіди і до переходу на особистості про хейт рос.мови і російськомовних. Це вибір кожного. Я ЗА збереження українського. На цьому все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    До Трюдо точно так же было
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Одним словом, дякую за дискусію, пізнавально. Хто хоче зберігати і підтримувати своє - знає, як і де це можна зробити. Хто не хоче - воля ваша, але не кажіть, що це нікому не потрібно, якщо це не потрібно вам 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    А це дибільна ліберальна політика Трюдо, коли все дублюється мандарином, а не другою державною Достатньо було б одного нормального спеціального указу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    И даже в аэропорту до него не было французского на табло? И указатели на главных дорогах иероглифами?
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    Незалежно від того яка політика уряду, є нації які зберігають свою ідентичність та культуру навіть на іншому континенті, а є нації, які не мають стержня і не можуть зберегти своєї ідентичності навіть коли для цього є всі умови. Тут вас за мову не накажуть, більше того всіляку будуть заохочувати якщо ви бажаєте реалізувати якийсь культурний проект для демонстрації своєї етнічної ідентичності - головне робіть щось. А ми тут розказуємо, «кому потрібна наша мова, тут всі англійською говорять» - китайців це не зупинило.
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Ого, тут за пару годин на цілих дві пачки попкорну понаписували 😁 @admin , в УкрВанчаті є дуже класний бот, який просто автоматично видаляє будь-які повідомлення російською. Він дуже покращив якість спілкування в тому чаті. Найголовніше, що бот не вступає у дискусії, нікого не ображає, і нічого не пояснює. Просто видаляє і все. Ті, кому дуже не вистачало російської в спілкуванні, із часом тихенько перейшли в русняві чати і все :) Just a thought 😊 Happy new year everyone 🎉
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    Якщо притиснути всіх російськомовних юзерів, то тут нікому буде спілкуватися. 😌 Чат зробиться пустий та нудний
    1 Reply Last reply
    0
  • t432678149T Offline
    t432678149T Offline
    Лиза Холодная
    wrote on last edited by
    Якраз те що треба 👍🏻 Бо вже набридло читати ці срачі кожного дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t382518795T Offline
    t382518795T Offline
    Дьяволёнок Люцифер
    wrote on last edited by
    Ну не можу втриматись... Давайте краще знаходити будинки всіх, хто спілкується не Українською і сцяти під двері, закидувати тухлими яйцями будинки і писати коменарі, які вони нелюди. Он вкінці два речення написав англійською - на кіл. А то що це наші люди переходять на інші мови - не добре! І взагалі - не їси борщ - 10 ударів лозою по сраці, не п'єш горілку - на гречку на 10 хв... Всіх четвертуємо!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t382518795T Offline
    t382518795T Offline
    Дьяволёнок Люцифер
    wrote on last edited by
    То ніхто ж не заважає вам ігнорувати тих людей, хто спілкується не зрозумілою чи ненависною мовою. Але ж ні, треба защімити, то навіщо ці полуміри? Давайте знаходити і бити праве око, а коли не підставив ліве, то ломати руку, щоб не писали не на тій мові.
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Мова не йде про якісь переслідування. В приватному житті кожен може робити все що завгодно та говорити будь-якою мовою. Мова йде тільки конкретно про чат. Було б дивно в чаті про риболовлю обговорювати балет (хоч і не заборонено). Тому до адміна є просто пропозиція внести таке правило. І це буде рішенням адміна, а не думки публіки, бо чат то цей не є нашою власністю публіки. Інакше скоро хтось зробить новий чат із мовним правилом, і побачимо чи буде на нього попит. Може і не зайде - хто зна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t382518795T Offline
    t382518795T Offline
    Дьяволёнок Люцифер
    wrote on last edited by
    Я взагалі не розумію чому у людей стільки токсичності до мови, яку самі використовували... Якщо на мене напав терорист, який спілкується моєю мовою, то я звинувачую людину, а не мову.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    Ніхто нікого бити не буде Бо люди покинули Україну та її культуру абсолютно свідомо ще до війни, а відсотків 80 у період, але не перебуваючи у загрозі, а ось за 10 тис км стали свідомими заступниками мови і звичайно повинні вказувати кому переходити, розмовляти і т.п.) В це за 100 км не віриться, тому й виглядає не переконливо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia N
    wrote on last edited by
    Мова - це один зі способів ідентифікації особи. Я не хочу, щоб хтось подумав, що я росіянка. Це основний мотив говорити закордоном українською - свої мене почують, чужі підуть подалі. Історія "українського" нового року у Франції, Марсель. Є там така собі українська асоціація, заснована ще цять років тому. В тому році вони вирішили зробити новорічну виставу для біженців, але чомусь сценарій був російською мовою."Мьі плоха гаварім да і какая разніца...". Аргументи типу, що це громадська організація, яка є обличчям української спільноти, події якої попадають у змі, не були почутими. Ближче до НР з'явилися актори з расійської діяспори (а чо? ані протів вайньі), потім расійські гості, а в кінці на афіші і расійський прапор, бо вони ж там також приймали участь... какая разніца?... Французи, які донатили і рятували українців, трохи охреніли від цього. Я вважаю, якою мовою ви розмовляєте в побуті і на вулиці, ваша особиста справа, але як тільки ви переступаєте поріг організації, яка є уособленням української спільноти, вмикаються інші рівні відповідальності. Якщо ви до цієї відповідальності не готові, залишайтеся на вулиці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5291624463T Offline
    t5291624463T Offline
    Yaroslav Yermolenko
    wrote on last edited by
    Дуже цікава історія с І.Фаріон не так давно була Вона сказала, що забагато москальської на фронті серед наших солдат… Так от їй відповіли справжні патріоти, а не захисники о. Ванкувер
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags