Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
14” было у меня на машине, не знаю сколько это в см, не разбираюсь в них
-
В Україні би сказали : буде гарний урожай грибочків і огірочків!
-
У нас так було сьогодні... Я утром поміряла сніг на столі, що стоїть на веранді - 40 см! Останнього разу такий сніг був в 1996 році.
-
В Work BC є зараз
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи можуть новоприбулі отримати проїзний на автобус?
-
Ой, собачка, это ваша? Запрягайте, быстрей доедете.
-
Sidney
-
Вам внизу подсказывают - посмотрите почту или позвоните им в офис, скорей всего, все перенесли…
-
Нам тільки що відмінили медогляд, перевіряйте пошту❄️
-
⛄⛄⛄⛄⛄⛄
-
Аахаха,так и зробим❄️❄️❄️😅Медоглят треба пройти
-
Сегодня? Займите лучше у кого-нибудь кросс-кантри лыжи… 🎿
-
Привіт,можливо хтось їхатиме з Лангфорда-Вікторію
-
ВАЖЛИВО НА 20 ГРУДНЯ - Рух усіх автобусів призупинено. Перевірити оновлення можна на сайті: www.bctransit.com/victoria/schedules-and-maps/alert?id=1529720452755 - Перед тим, як кудись їхати, ДЗВОНИТЕ або ПЕРЕВІРТЕ САЙТ. Багато підприємств і служб сьогодні будуть закриті.
-
Все, кто сегодня не попал не работу - не паникуйте: снег в Виктории - это стихийное бедствие и нормальное оправдание вашего отсутствия. Лучше, конечно, связаться и предупредить.
-
Президент Зеленский в Бахмуте вручил награды нашим солдатам. путин, что с еб*лом? ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
Зато в позапрошлом такого не было)
-
Пішов 300-й день «взяття Києва за 3 дні». Ми незламні. Вистоїмо 💪 ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
П’ятницю ,різко передають +8 🤯🤯
-
Ха, в прошлом году у нас было -10 , так что -5 это только цветочки :) все ще попереду!
9 Feb 2023, 06:38
1516/23809
25 minutes ago