Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Матінка Божа завжди просить молитися на вервичці, бо вона заковує диявола в кайдани. Молімося на вервичці.
-
Знаєте, от не розумію, як можна толерувати русняве все, коли ці ж русняві вбивають людей! За 29 грудня 28 померлих тільки в Києві. Зараз кинджали на Київ. Це не привід обʼєднатися проти русні? Привід! З мамою теж на звʼязку, каже це жуть
-
youtu.be/USE2HlabbMQ?si=Yd0QrbU-HET2zBwZ
-
Ну, тут трошки є з далекого села. Нас мало, але ми тут теж проводимо деяку роботу. Якщо раптом будемо в Вікторії, то залюбки. Але то треба 3 години туди і 3 години назад. А це не часто можна собі дозволити, то ми зі свого місця докладемо зусиль
-
Памʼятаю скільки було людей в перший мітинг великий, в перший вихідний після початку повномасштабного. Майже вся площа перед Парламентом, а тепер тут вже українців як мінімум в 10 разів більше, а приходить менше ніж на найперший мітинг в перший день війни, який був посеред робочого дня і організований за пару годин. Сумно через це, але багато хто вважає що це нічого не дає і краще просто тихо донатити, хоча й цього багато хто не робить.
-
Так, я розумію. Добре, якщо люди розуміють, що треба не мовчати, кричати про це все. Бо якщо це нам не треба, то чому комусь треба памʼятати?
-
Всім привіт) Запрошуємо на безкоштовний урок з програмування в Scratch, Minecraft, Roblox та Python. В результаті учні створюють свої ігри та можуть потім заробляти на цьому. Також курси англійської, німецької, української, математики, підготовки до школи та НМТ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні! Запишіться на пробний урок вже сьогодні Кому актуально пишіть в приват📩
-
Знаю кількох людей які теж прийдуть. Я не можу, але думаю вас точно буде більше семи. Не хвилюйся - бери дозвіл.
-
Мене, на жаль, не буде на острові. Але ви робіть оголошення, може з Данкена приїдуть (тим більше, ввечері щось планується з українськи заходів, так?)