Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім привіт! Я репетитор з англійської та з легкістю навчу англійської Вас та Ваших дітей. За подробицями напишіть будь ласка у приватні повідомлення.✨
-
Добрий вечір, завтра можна отримати їжу?
-
Так, по середах з 18.00 -19.00 у українському культурному центрі
-
Безкоштовне ліжко. Завтра можуть доставити 🚚 Звертайтесь до Майкла 250-415-9098
-
❗Повідомлення для батьків❗ Мене звати Альона, я працюю в IT-індустрії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей, від 5 до 17 років. Зараз великою проблемою є те що діти багато часу проводять за іграми та в тіктоці. Тому хочу Вас запросити на безкоштовну навчальну онлайн сесію з програмування і не тільки😍 Метою нашої комунікації є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації ☺️ - продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання 😌 - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм Давайте разом відкриємо унікальний IT світ😊 ❗Кількість місць є обмежена❗ Пишіть "+" в коментарі або в особисті Реєстрація вже відкрита🤗
-
-
Шукаю житло для одного чоловіка на кінець січня
-
Подивіться в цій групі: www.facebook.com/groups/24409273625353202/?multi_permalinks=24737843582496203%2C24733556542924907¬if_id=1704250630773820¬if_t=group_activity&ref=notif
-
Доброго дня. Sin можна отримати в Canada Service. Попередня Реєстрація не потрібна, просто приходите, кажете що Вам треба і чекаєте в порядку живої черги. maps.app.goo.gl/1m6NqgvBPhhyG8Wa6?g_st=ic
-
Ще в суботу зранку повторіть цей пост що не забути