Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрий вечір, завтра можна отримати їжу?
-
Так, по середах з 18.00 -19.00 у українському культурному центрі
-
Безкоштовне ліжко. Завтра можуть доставити 🚚 Звертайтесь до Майкла 250-415-9098
-
❗Повідомлення для батьків❗ Мене звати Альона, я працюю в IT-індустрії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей, від 5 до 17 років. Зараз великою проблемою є те що діти багато часу проводять за іграми та в тіктоці. Тому хочу Вас запросити на безкоштовну навчальну онлайн сесію з програмування і не тільки😍 Метою нашої комунікації є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації ☺️ - продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання 😌 - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм Давайте разом відкриємо унікальний IT світ😊 ❗Кількість місць є обмежена❗ Пишіть "+" в коментарі або в особисті Реєстрація вже відкрита🤗
-
-
Шукаю житло для одного чоловіка на кінець січня
-
Подивіться в цій групі: www.facebook.com/groups/24409273625353202/?multi_permalinks=24737843582496203%2C24733556542924907¬if_id=1704250630773820¬if_t=group_activity&ref=notif
-
Доброго дня. Sin можна отримати в Canada Service. Попередня Реєстрація не потрібна, просто приходите, кажете що Вам треба і чекаєте в порядку живої черги. maps.app.goo.gl/1m6NqgvBPhhyG8Wa6?g_st=ic
-
Ще в суботу зранку повторіть цей пост що не забути
-
Cora Breakfast and Lunch Victoria is looking for servers, host/hostesses and dishwashers. Please email your resume - [email protected] For servers $16.75 + cash tip at the end of the shift, Hostess $18-20 + tips and Dishwasher $19-20 + tips.
-
Сьогодні з 18:00 до 19:00 в Українському Культурному центру проходить щотижнева видача продуктових наборів для новоприбулих українців за програмою Food Share від Help Ukraine Vancouver Island Society. Українці West Shore та Langford сьогодні також можуть отримати продуктові набори в УКЦ. Зареєструйтеся, якщо ви новенькі: ukrainehelpvi.ca/food/
-
Всім привіт , так як переїздимо продаємо деякі меблі , журнальні столики 1 шт - 55$ ( якщо будете 2 брати тоді 100$ за два ). Диван - 130$ . Підставка під телевізор -80$