Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А -тся, -ться! Це хвороба прям якась в руських)
-
Я в circle-k знайшла, вона безкоштовна
-
Я ще бачила "лижбы"... то в мене травма на все життя)
-
- нии - ние ( невігласи)
-
Це вже складніше )) тут і Українцям треба бути обережними. Очсобливо тим, які на протязі сидять, протягом тривалого часу 😊 Загалом, було б цікаво провести змагання з диктанту російською мовою між Українцями та «ущербными». Мені чомусь здається, що ми і там будемо кращими.
-
Привіт! Чи може хтось допомогти сьогодні перевезти одномісне ліжко і диван з Вікторії в Ленгфорд. Звісно за оплату
-
Приймаю замовлення на пиріжки. Начинки: картопля, капуста, яйце, мʼясо. Район Oak Bay.
-
4$ картопля, капуста, яйце 5$ з м’ясом
-
Я думаю всі памʼятають Артьомку? Це щоб не забували про маргіналів поруч з нами.
-
Там викладали і українську, аж поки не зменшилось студентів до критично допустимої межі. Тут , швидше, не курс пропагандистський, а Ліга Молодих Комуністів. Хто цікавиться, можете уважніше приглянутись до них
-
Це здається він сварився в суботу з хлопцем біля парламенту
-
Як ви за**али своєю кацапською в цій групі
-
Ви не ображайтесь, але дуже нечемно так писати, особливо вагітній жінці, та і взагалі. Я нічого не маю проти, але люди різні, є ті хто жив в містах в Україні де українською взагалі з народження не розмовляли, вміють, але це не так звично для людини перейти на українську. То що тепер? Переходити на українську, тільки тому шо вам так приємніше читати? 🤔
-
Ну ви звичайно і “герой” погрожувати вагітній жінці )