Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t701213564T Offline
    t701213564T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    #15630
    Всім привіт Нам потрібні люди з Канади або Америки для проходження реєстрації на двох сайтах Платимо 100 $,є декілька способів оплати Кого цікавить пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • t832491524T Offline
    t832491524T Offline
    Oksana Poberezhnyk
    wrote on last edited by
    #15631
    Так, було класно, але мало людей (наші злякались холоду, хоча зовсім не холодно було, а навіть тепло, коли йти)
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    #15632
    А это что за манера общения? Человеку одиноко, и его запрос проигнорирован, вместо помощи - сарказм. Lidiya, звичайно, якщо іще актуально, з радістю составимо компанію, є час до 7-30pm Вам у Beacon Hill Park зручно прийти/ підʼїхати ? Якщо так, напишіть в PM
    1 Reply Last reply
    0
  • t832491524T Offline
    t832491524T Offline
    Oksana Poberezhnyk
    wrote on last edited by
    #15633
    У вас там є Pasha Bolokhov, він організовує всякі походи і поїздки. В такі різні місця. Самому якось стрьомно ходити, а він добре орієнтується Він точно є ФБ, а чт тут в чаті- не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Ivanova
    wrote on last edited by
    #15634
    Чого сарказм? Може просто гумор?
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    #15635
    Це коли ігнорування ємоції стало називатись «гумором»?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    #15636
    ‼️‼️‼️ВАЖЛИВО!!!‼️‼️‼️ ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЗБИРАЄТЬСЯ ЗАСОЛЮВАТИ РИБУ‼️‼️ Ми сьогодні купили оселедець і в одній з риб в трібусі знайшли гельмінти. Це означає, що засолювати рибу як є небезпечно! 🛑🛑🛑 Гельмінти гинуть при термічній обробці або якщо рибу заморозити на декілька днів при температурі нижче -20 градусів. Сіль або оцет їх не вбивають достатньо швидко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    #15637
    Наче б то кажуть, що можна солити, але після того, як полежить морозилці 7-10 днів. Зараз вивчаємо це питання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    #15638
    Так теж можна, просто головне не їсти до того, як вона довго полежить в морозилці (жарити можна зразу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    #15639
    Дякую за інформацію. А чому не можна почистити, а потім заморозити і після цього солити або маринувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Ivanova
    wrote on last edited by
    #15640
    Я спробую пояснити, що зрозуміла саме я: одній людині сумно, пропонує прогулятись. Інша людина прогулятись не хоче (не може), але не відморозилася, а намагалася підняти настрій іншим способом - пожартувати, підтримати розмовою. Там навіть смайлик стоїть замість крапки. А от як сарказм тут можна було побачити - то вже загадка для мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15641
    О 2 дня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    #15642
    Напишіть, будь ласка, як з'ясуєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t981679592T Offline
    t981679592T Offline
    НаталиЯ
    wrote on last edited by
    #15643
    Оце оселедець? 😰
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15644
    100%%%
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    #15645
    А почему нет?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15646
    Захід буде на 2 поверсі в бібліотеці. Там бару нема. Можемо лише чай з печивом запропонувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    #15647
    Ти можеш принести з собою свій бар разом з олівцями 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15648
    І улюблену розмальовку
    1 Reply Last reply
    0
  • t833532549T Offline
    t833532549T Offline
    Ірина Ятченко
    wrote on last edited by
    #15649
    Приготування лосося до внутрішньої температури 63 ° C вбиває бактерії і паразитів, але якщо ви їсте рибу в сирому вигляді, ви ризикуєте заразитися інфекцією. Якщо ви вирішите з'їсти сирого лосося, переконайтеся, що він був попередньо заморожений до -35 ° С, щоб убити всіх паразитів в лососі. Проте, шокова заморозка не вбиває всіх хвороботворних мікроорганізмів. Ще одна річ, про яку слід пам'ятати, - це те, що більшість домашніх морозильників не надто холодні. Засолювання. У солоній, в’яленої і сушеної риби глистів найбільше. При неправильної засолюванні ризик зараження гельмінтами зростає в кілька разів. Для правильного засолювання доведеться взяти не більше півтора двох кілограмів продуктів, тримати на холоді протягом 21 дня в солоному розсолі. В’ялити продукт потрібно не менше 3 тижнів і тільки після цього терміну продукт безпечний. При заморожуванні гельмінти червоної риби (горбуші) гинуть при температурі -20 ° C протягом 2 діб, в морозильній камері при -4 ° C — через 25-30 днів, при посолі в домашніх умовах — не раніше ніж через 15 днів.
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups