Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    #15638
    Так теж можна, просто головне не їсти до того, як вона довго полежить в морозилці (жарити можна зразу)
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    #15639
    Дякую за інформацію. А чому не можна почистити, а потім заморозити і після цього солити або маринувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Ivanova
    wrote on last edited by
    #15640
    Я спробую пояснити, що зрозуміла саме я: одній людині сумно, пропонує прогулятись. Інша людина прогулятись не хоче (не може), але не відморозилася, а намагалася підняти настрій іншим способом - пожартувати, підтримати розмовою. Там навіть смайлик стоїть замість крапки. А от як сарказм тут можна було побачити - то вже загадка для мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15641
    О 2 дня?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    #15642
    Напишіть, будь ласка, як з'ясуєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t981679592T Offline
    t981679592T Offline
    НаталиЯ
    wrote on last edited by
    #15643
    Оце оселедець? 😰
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15644
    100%%%
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    #15645
    А почему нет?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15646
    Захід буде на 2 поверсі в бібліотеці. Там бару нема. Можемо лише чай з печивом запропонувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t504045596T Offline
    t504045596T Offline
    Lisa Alisa
    wrote on last edited by
    #15647
    Ти можеш принести з собою свій бар разом з олівцями 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15648
    І улюблену розмальовку
    1 Reply Last reply
    0
  • t833532549T Offline
    t833532549T Offline
    Ірина Ятченко
    wrote on last edited by
    #15649
    Приготування лосося до внутрішньої температури 63 ° C вбиває бактерії і паразитів, але якщо ви їсте рибу в сирому вигляді, ви ризикуєте заразитися інфекцією. Якщо ви вирішите з'їсти сирого лосося, переконайтеся, що він був попередньо заморожений до -35 ° С, щоб убити всіх паразитів в лососі. Проте, шокова заморозка не вбиває всіх хвороботворних мікроорганізмів. Ще одна річ, про яку слід пам'ятати, - це те, що більшість домашніх морозильників не надто холодні. Засолювання. У солоній, в’яленої і сушеної риби глистів найбільше. При неправильної засолюванні ризик зараження гельмінтами зростає в кілька разів. Для правильного засолювання доведеться взяти не більше півтора двох кілограмів продуктів, тримати на холоді протягом 21 дня в солоному розсолі. В’ялити продукт потрібно не менше 3 тижнів і тільки після цього терміну продукт безпечний. При заморожуванні гельмінти червоної риби (горбуші) гинуть при температурі -20 ° C протягом 2 діб, в морозильній камері при -4 ° C — через 25-30 днів, при посолі в домашніх умовах — не раніше ніж через 15 днів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    #15650
    А можно чай с Бейлис?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t389605597T Offline
    t389605597T Offline
    koliiisnyk
    wrote on last edited by
    #15651
    Всім привіт, підкажіть здавати аналізи можна без направлення лікаря ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    #15652
    Вы просто думаете, что готовы. Насколько слышал, что от 150 баксов стоит один анализ
    1 Reply Last reply
    0
  • t389605597T Offline
    t389605597T Offline
    koliiisnyk
    wrote on last edited by
    #15653
    Готова заплатити, просто цікаво чи обов’язково направлення мати
    1 Reply Last reply
    0
  • t796940680T Offline
    t796940680T Offline
    Svitlana Burlaka
    wrote on last edited by
    #15654
    Якщо у Вас є Бейліз то приносьте
    1 Reply Last reply
    0
  • t1333077002T Offline
    t1333077002T Offline
    Tacy
    wrote on last edited by
    #15655
    Ні, не можна, має бути направлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t856923818T Offline
    t856923818T Offline
    Mark Vital
    wrote on last edited by
    #15656
    Цікаво узнати, А чи це спрацювало? Смайлик не завжди передає , що людина відчуває. Людина може поставити смайлик, щоб уникнути конфлікту з групою людей, а в душі може хоче послати все(чи всіх) на… Давайте програємо в якості єксперименту таку гіпотетичну ситуацію: Людині Х погано, людина приходить до свого друга Y чи родича за ємоційною підтримкою. А та інша людина Y замість того щоб визнати (acknowledge) що людині погане, змінює тему, або ʼжартуєʼ. Як людина Х при цьому почуває?
    1 Reply Last reply
    0
  • t833532549T Offline
    t833532549T Offline
    Ірина Ятченко
    wrote on last edited by
    #15657
    Щось шукала в гулі. Щось говорив хлопець що писати, бо він кухар.
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups