Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую
-
Можете. Спитайте в LifeLab. В них є розцінки, адже люди, які приїжджають по робочій візі, приміром, не мають MSP покриття перші три місяці і не всі купують додаткову страхівку. Чи те ж саме з візиторами. Тому якщо немає MSP, звісно, ви можете оплати з власної кишені, але це сотні доларів за тест. Якщо ж є MSP, підозрюю та ж сама процедура, але не впевнена, зайдіть/подзвоніть в LifeLab і запитайте краще
-
Дякую ))
-
Ви не знаєте про що ви кажете, якщо нема MSP ти оплачуєш послуги, тому в них є розцінки, але зробити аналізи без направлення лікаря не можна. Якщо немає MSP - ти йдеш до лікаря в walk-in просиш направлення, платиш за прийом, він дає направлення (якщо вважає за потрібне), йдеш в LifeLabs і платиш за аналізи теж.
-
Арендувати, плануємо найближчим часом приїзжати, активно шукаємо, буду Рада за поради
-
Добрий день, хто може дати контакти нотаріуса? Бажано з наших, що б було простіше пояснити 😊
-
Добре, тоді ті хто тут є, канадці)
-
Не підскажете де шукати landlorda?
-
Facebook marketplace - найлегший спосіб. Приготуйте коротку розповідь про свою родину (склад родини, наявність шкідливих звичок, фінансовий стан, тварини тощо…) та розсилайте у відповідь на оголошення. Чим більше відправите - тим більше вірогідність, що шось знайдете. Або ж гуляти по місту та біля майже кожного будинку є номер телефону. Дзвонити та вірити в успіх!
-
Хтось хоче сьогодні в настолки погратись? У Board Game cafe на Yates?
-
На початку тижня я була тут - 132-328 Wale Rd, Victoria, BC V9B 0J8. Дуже швидко і ввічливо, навіть без попереднього запису. Але, як мені здалося, ну дуже дорого)) мені потрібно було засвідчити мій підпис, на теренах інтернету писали, що в межах 35-40 доларів. Тут вийшло з податками 67... Dallas Eisert Notary Public - державний нотаріус