Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую
-
Привіт усім, хочу звернутися до дівчат. 😊Я початковий перукар, займаюся жіночою стрижкою та тонуванням. Дівчата… 💥можу вразити приємною ціною😉 Звертайтесь! 💋
-
Так, я тут
-
@httpstme5h8uy5x5HyMzMTli Людмила Трохименко дуже гарний майстер 😍 Ось посилання на фб: www.facebook.com/profile.php?id=100002231934022&mibextid=PlNXYD
-
“SpaceX планує втретє запустити 🚀Starship у космос у лютому. А 🇷🇺 Росія планує в лютому окупувати 🇺🇦 Куп'янськ. Два світи, дві ідеї. У нашому світі ідея - життя (на 🌎Землі, на 🌗Місяці, на 🪐Марсі), у їхньому світі ідея - смерть. Скрізь. І завжди. Це світоглядний, цивілізаційний конфлікт, у якому не може бути жодних компромісів.” 🤷♂️ from: 👤Юрий Касьянов www.facebook.com/share/p/5bvgePFTEHZq47UQ/
-
Та да... В мене теж англійська не дуже))
-
Вітаю, шановні батьки та діти! ❤️❗ Мене звуть Таня, і я маю ідею, якою я хотіла б поділитися з вами. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій захоплюючій галузі. Теми, які будуть охоплені: - Основи програмування; - Вступ до Scratch або Python; - 3д моделювання та монтаж відео; - Створення ігор; Програмування дозволяє підліткам отримати перший заробіток, а іншим дітям провести час з користю. За подробицями та записом пишіть "+" мені в особисті.
-
Це Hole in the wall такий маленький водоспадик, але там дійсно красиво
-
Це де є таке місце?
-
Трошки краси з Порт Алберні:)
-
Є платні поліклініки чи кабінети для іноземців, які не мають страховки. От в Данкені є. Туди навіть канадці ходять, якщо хочуть срочно, а не чекати (на перехресті Government × Canada ave). В принципі, можна зробити тимчасову страховку, це недорого. Ми так свекрусі робили, бо мусіли чекати на поправлення помилки в документах
-
🌞 Доброе утро 🤗 А кому нибудь интересно поговорить про отмену русской культуры, Русского языка и почему это плохо? А заодно поговорим про 🎵музыку, кобзарство, 🎸 бандуру и отечественных исполнителей. Напишите в приват, если не комфортно в общем чате, но хотите лично обсудить.
-
Тест. This is test. Чи мене вже забанили?
-
🆘Зверніть увагу 🆘 За 2 дні вже маємо 244 тисячі грн з 2млн🙏 Дякуємо всім за активність і постійні слова підтримки! Всім доброго здоров’я, я рідко коли прошу про допомогу, бо більше за все люблю допомагати сама,але зараз розумію що самі не вопораємося . Я Катерина Михайлівна Чуб,мій син військовий Старший сержант Олексій Чуб втратив руку під Бахмутом. Він був в окопах з початку широкомасштабної війни. Який справжній ГЕРОЙ. Руку ампутували дуже високо і механічний протез повністю виключений. Нам потрібен дорогий біонічний протез, який буде виконувати всі функції руки за допомогою команд мозку, отриманих нервовими клітинами. Завдяки допомозі Віталія Запорожеця Олексія підготували до операції і хірург з Австралії Річард Бронімарк, який приїхав до Києва, зробив першу операцію з імплантації абсолютно безкоштовно. Потрібні ще дві операції, щоб взяти ще один імплантат та датчики. Найдорожче - це доповнення протезування,потребуємо 2 млн гривень, загальна вартість 3 мільйонів , наша сімʼя змогла зібрати 1 млн самостійно, але це все….але я вірю що наші небайдужі українці , допоможуть нам впоратися з цією важкою ситуацією, МИ УКРАЇНЦІ - ОДНА РОДИНА. Реквізити 5355161165012220 PayPal [email protected] Мій номер телефону Напишіть будь ласка в особисті,номер надам тільки так (вайбер ,телеграм) Дякую ,Слава усім Українцям!
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, де у Вікторії можна зробити довіреність на родича, який закордоном в ідеалі з перекладом на італійську мову?