Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Та там і здають - кому лікаря треба, кому аналізи.
-
Супер, дякую!
-
-
Заходьте на сайт Meest, оформляйте посилку, оплачуйте, і тоді відносьте на Canada post youtu.be/vKf_tdnBf6U?si=xIj87X0UvvpyU_fP
-
Добрий день! Є таке питання. Подовжила паспорт дитині (14 років), зараз треба якомога швидше подовжити visitor record та отримати нову візу. Якщо в когось вже був такий експіріенс і можете поділитися, будь ласка, напишіть. Можна в приватні, можна тут (якщо когось ще цікавить ця інформація). Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Я тільки про той знаю. Зайшла в аптеку там і фармацевт мені все розповіла. Поки не користувалась, але матиму на увазі, коли приспічить (надіюсь, що ні)
-
А не треба банити. Я сам вийду. Сумно 😕 😡 Хуйня тут у вас короче 🤬
-
Зробили молодшому сьогодні 4 щеплення. Це 6 клас. Я приносила виписку із нашої української поліклініки, там все українською і назви вакцин були. Вони самі перекладали, і через тижні 3 зателефонували, що готовий список вакцин для дитини, можемо приходити. Такий досвід:) Перед цим в школі роздали всім дітям конверти з раперами-доволами, пееедати батькам. Я не знала, що по списку нашому сину треба було, тому тоді не передала назад пакет. Тоді телефонували, і домовились, що принесу виписку до них. Ось так все виявилось просто
-
Шановна громадо, лише 4 дні лишилось до концерту талановитої Марини KRUT в Українському культурному центрі в рамках туру Канадою🤩🤗 Сподіваюсь всі хто зацікавлений вже з квитками🎟️, але ті хто ще не придбав квиток, але дуже хочуть бути на концерті можуть отримати ❗️БЕЗКОШТОВНИЙ квиток волонтера* KAZKA entertainment шукають відповідальних волонтерів, які допоможуть до/ під час/ після концерту. Якщо ви вільні у цю пʼятницю з 13:00 і бажаєте доєднатися до команди професіоналів, напишіть мені в direct. *Кількість квитків обмежена.
-
не входить
-
Народ, хто може позичити тріпод на високих ніжках, на який можна прикріпити телефон для зйомки? Дуже потрібна така штука для зйомки важливої подіі з 17 по 22.
-
треба щоб телефон кріпити
-
victoriadentists.co.nz/price-list-offers/