Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Усім вітання ! Підкажіть хто з вас або із знайомих планує їхати в Україну і коли ? Про пошти знаю цікавить більше хто з людей їде ? Потрібно документи передати ,відгукніться в Приват буду вдячна 🙏❤️
-
Доброго вечора! Тільки приїхав до Вікторії, англійський - низький, шукаю роботу, прохання відгукнутися! Дякую!
-
Есть работа на стройке, если интересует
-
Who needs it, free
-
Вітаю. У мене так само
-
Мені порадили зайти через ПК. Або замовити на сайті МВС diia.gov.ua/services/vityag-pro-nesudimist
-
Шановна громадно, на вулиці зимно і слизько, сподіваюсь ви і ваші родини безпечно добралися до роботи або лишаються вдома через погодні умови! ❗️Шукаємо декілька пар сильних рук💪, щоб очистити сніг навколо 📍українського культурного центру🇺🇦 * беріть лопати, будь ласка, хто має. Хто буде в УКЦ після 17:00, питайте Олексія, він скоординує роботу. Завчасно дякую всім небайдужим🙏🙏🙏
-
Доброго дня. Ще маєте?
-
Так, актуально
-
Вже забирають
-
Я з донькою лікували і робили чистку зубів, дуже професійно і недорого. А ще там працює наша дівчина Ірина, допомагає з перекладом
-
Наша сімʼя теж там лікує зуби 👌🏻
-
Теж там була, дуже швидко записали і виписали антібіотик
-
Ми лікуємо дітям у Parkway dental лазером. Без анестезії, без газу. 15 хвилин і вільний). Швидко і безболісно. Наймолодший дитині в 4 роки лікували.
-
Что-то сразу вспомнилась брутальная советская стоматология
-
Ну, или шаолиньские монахи)
-
Ставят)
-
А что значил лазером? Без сверления получается? Пломбу хоть ставят?
-
Вот так у детей появляются фобии
-
Так а что значит лазером? Никогда не сталкивался с таким. Для чего лазер? Заменяет бор-машину?
9 Feb 2023, 06:38
15750/23522
about 11 hours ago