Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вот частично, если взять в учет национальность руководства, Рады, олигархов то тут не поспоришь)
-
Не дуже вдале порівняння 🥴
-
Не, я о том что Украина и Израиль воюют с соседями террористами которые напали на них первыми
-
Так мое утверждение не отменяет ничего) Это просто факт
-
Я на четверть «той национальности», планирую в этом году попробовать получить израильский паспорт 😉
-
Есть только надежда, что людям ‘той же национальности’ захочется/получится построить в Украине по уровня развития и жизни нечто подобное Израилю, раз им так комфортно в Украине)
-
Fuck Trudeau? У меня флаг есть😂
-
Тогда, после получения паспорта на заднем стекле твоего авто точно должна появиться наклейка, которых я уже где-то полдюжины здесь видел, с недвусмысленным отношениям к Трюдо)))
-
Бо Трюдо явно против Израиля
-
Тут все просто , он за тех кого в Канаде больше - электорат
-
Всім привіт Потрібні люди з канадськими документами є можливість заробити 100 $ Кого цікавить пишіть
-
Аплікація не коректно працює, якщо використовуєте не англійську мову. Тільки на англійській зможете поповнити свій гаманець.
-
Дякую, вже допомогли. Все працює
-
Приєднуйтесь до нас на вебінарі «Поради новоприбулим щодо успішного проходження співбесіди» та дізнайтеся, як удосконалити свої методи проходження співбесіди та підвищити свої шанси отримати омріяну роботу. 📅 Дата: середа, 31 січня 2024 року 🕒 Час: з 12:00 до 13:30 (за Ванкувером) 📍 Місце проведення: онлайн, Zoom 🗣 Мова заходу: українська 💸 Участь: БЕЗКОШТОВНО Реєстрація за посиланням www.constructionfoundation.ca/we/ та зробіть перший крок до своїх кар’єрних цілей! Захід проводиться Construction Foundation of BC (CFBC) у межах програми Welcome Exchange за підтримки Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).
-
Надіслано з Viber www.viber.com/invite/c7099b91dde859ab6d8bbed96448e284bd8ee17846de2a748b76c76d9d7538f7
-
Walmart Canadian tire
-
Підкажіть чи можна в аптеці купити йод?
-
Будьте готові, що йод тут дуже малої концентрації.
-
Dolarama
-
За йод спитали. Зеленка є десь в продажі може кто знає? І як вона тут називається
9 Feb 2023, 06:38
15924/23551
about an hour ago