Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Цікаво в Вікторії така функція є, знаю що в Ванкувері так , але в Вікторіі… так розумію що ніхто не користувався і не знає
-
Всім привіт. Чи є хтось в чаті, хто прилетів по Cuet нещодавно? Відгукніться в приват будь ласка, маю питання 😉
-
www.instagram.com/reel/C2X2V-XIcUL/?igsh=MW5keGp5eGU2cTk5ZQ==
-
Наши друзья в Манитобе водили детей в волонтерский центр первое время. Там были уроки английского, рассказывали пдд, как работает полиция например и тому подобное. Вот интересно есть ли что-то похожее в Виктории чтоб ребенок дома не сидел пока мы ищем жилье и устраиваем его в школу.
-
Дитина шкільного віку. Якщо будете проживати у місті Вікторія - то у Вас буде SD 61 У SD 61 (School District 61) є курси для новоприбулих. Моі діти приходили туди перший тиждень перед початком навчання. Однак не бачу сенсу там затримуватися - діти дуже гарно адаптуються. Адреса іх головного офісу - 556 Boleskine Rd - там же й курси повинні бути
-
Thanks for been faithful and truthful about your trading. I invested $2000 and I got a return of $10,000 after 48hours of trading in David Promo, I really appreciate your platform for it’s genuity for the payment i received successfully. Click on the link to contact him and thanks me later.👇👇👇👇 t.me/+tjJmhffRa7Y4ZmFk
-
Я була відсутня 5 міс у Канаді , якщо я повернусь чи зберігається моя мед Страхівка і допомога ? , дякую
-
www2.gov.bc.ca/assets/gov/health/health-drug-coverage/medical-services-plan/leavingbc_brochure_web.pdf
-
Якщо не більше 6 міс, то зберігається. Ви ж не подавали інформацію, що виїжджаєте?