Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я не заходжу в руснямовний/англомовний/франкомовний чат і не говорю кому як спілкуватись. Я заходжу в український чат де відкрито написані правила чата та логіка спілкування
-
А че ты указываешь, что кому делать?
-
А сьогодні неділя , домашніх справ нема 😁
-
Important question: а як встигнути зробити всі домашні справи, якщо я пів дня читаю чергову лайку в чаті?
-
Доброго дня шановні! Пишу щось подібне перший раз. На сьогодні українська мова дуже важлива для Нашої нації, вона є своєрідним " лакмусовим папірцем " на визначення хто свій , а хто чужий. Це декому не приємно, для когось це некомфортно але це необхідність. І це дійсно важливо! І є велика різниця, принаймні зараз. росія дуже довго намагається зробити все для того щоб для українців не було різниці на якій мові спілкуватись. Моя особиста думка, що якщо українець не хоче спілкуватися українською мовою то змушувати його або її то невдячна справа. Кожен робе свій вибір і кожен вирішує для себе сам. Дякую. Вибачте за великий текст. Всім добра та перемоги!
-
>постепово переходимо на українську. Тобто сурджик і українська ні?
-
Логiка спiлкування? Это твоя, придуманная?
-
Та тут хоча б почати🤣
-
Як би ж то😵💫
-
Вам руснявим не місце в українській спільноті. Чемодан вокзал росія.
-
Скористаюся паузою 🤗 Нагадуємо про Вареничні вечірки в Українському центрі завтра та післязавтра. Запрошуємо волонтерів на наступні дні: 🌟 Понеділок, 29 січня: приготування начинки для вареників (картопляні кульки), з 10.00 до 18.00 🌟 Вівторок, 30 січня: ліпка вареників, з 10.00 до 18.00 Розуміємо, що це робочий день, тому звичайно, якщо тільки в вас виходить. Будемо вдячні за будь який приділений час між 10 ранку та 6 вечора. Як завжди з нас смаколики та чаювання, чекаємо на всіх 🥰 🙏
-
Теж хочу розрядити атмосферу 😁 Матусі й Татусі, хто летів з дитиною у якої паспорт продовжений всередині - штамп від консульства України? Нормально посадили на літак, не було питань ?