Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вітаю. Спробуйте подивитись на фб маркетплейсі та в групах (ось прикріпляю одну з груп, в якій волонтери HELP UKRAINE VANCOUVER ISLAND викладають деякі пропозиції) Також тут: victoria.craigslist.org/ www.usedvictoria.com/
-
Усім вітання ! Хочу поділитися ,як можна за тиждень переслати документи в Україну кому потрібно швидко . В Україні замовляєте у пошти DHL адресну курєрську доставку з Канади до України де пошта вам дає заповняти англійською документ який відправляють сюди і вам на пошту приходить номер пошти і підтвердження чеків які потрібно роздрукувати в трьох екземплярах і вказуєте коли вам зручно віддати документ з тими роздрукованими адресними номерами і все ! Курʼєр забирає і за тиждень документ на руках в Україні 🙏
-
Дорогі співвітчизники ті хто ходить в католичну чи православну церкву без різниці чи можна когось попросити помолитися за мене? Я дуже тяжко захворіла та лікарі не можуть зрозуміти чим і я хотіла би просто попросити за мене помолитися тому що мені дуже страшно, дякую🌸
-
Я нагадую, що Iryna Hromova-Koniushok продовжує збір на автозапчастини для ремонту машин та новий бандеромобіль для батальйону її батька. Спробуйте закинути їй щось на банку, щоб продвинути збір ближче до цілі. e-transfer for 🇨🇦: [email protected] 💰💳 Monobank: 5375414103209259 Посилання на монобанку: send.monobank.ua/jar/3yHTrByQA7 Mono banka: 5375411212967827 Privatbank: 5168745680912414 PayPal: [email protected]
-
Я професійний весільний фотограф, хочу розширити своє портфоліо. Якщо ви спортивна пара, у вас є весільна сукня і буде весільний букет, я можу безкоштовно провести мобільну художню фотосесію для доповнення свого портфоліо. Для мене неважливо, післявесільна фотосесія чи в день весілля. Звертайтеся в приватні повідомлення, будете задоволені)) Нижче посилання на моє портфоліо. www.instagram.com/photographer_zhanetta
-
Щонайменше 200 людей в цій групі - українці
-
Погребок?
-
Дівчатка та хлопчики, у мене питання до українських чарівниць господиньок та чарівників господарів, хто готує усілякі смаколики: якщо ми створимо українську групу щоб пропонувати свої кулінарні шедеври та ділитися рецептами , порадами і корисними лайфхаками, чи готові ви покинути групу «Погребок Виктории»?
-
Зате пиріжки можна буде купити у своїх і наступного разу спостерігати за срачем вже з пиріжками
-
Я пропоную створити українську групу для всі кухарів, хто готує їжу, щоб не підтримувати російську групу. Бо як рошенки продавати в росію або телешоу 95 кварталу, то виходить зрада, а як співпрацювати з росіянами і підлаштовуватися під їх умови, - то нічого особистого, лише бізнес.
-
На український буде звучати "пивниця в Вікторії"
-
Чи хочете українців навчати російської?
-
Це російська група