Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А може я дивлюся за конкурентами? 😂 Вам як мед так ложкою. То помилки виправляєте то ще щось. Все не так)
-
Попкорну, нажаль, не роздавала сьогодні:(
-
А я шо? Я тільки з фудшера приїхала нещодавно. Дайте хоч посудомийку розібрати🤣
-
Безпека та комфорт учасників перш за все))
-
Я бачу що три людини вже покинули групу, і я пишаюся вами. На цьому теж покидаю групу і не знаю скільки ще українців покине цю групу найближчими днями, але я знаю що українці вміють обʼєднуватися та бойкотувати тих, хто цього заслуговує.
-
Я розумію що багато хто продовжував бути на балансі в цій групі лише заради вирахування путіністів, але камон, наразі це втратило будь який сенс. Там реально 40% українці . То який сенс бути там, коли можна обʼєднуватися та підтримувати свою громаду
-
Требо розширити цю групу, добавити групи як у чаті в Ванкувері. Зробити систему голосування. Зараз вже велике комьюніті в Віктріі/Сідні/ сааніч/ Ленгфорд. Необхідний уважній підхід до розширювання цієї группи(менеджмент). Ця група повинна нам всім допомогти так як і тім хто ще приїде і так яц і тім зто заразтв Україні. Необхідно зробити прозрачну сістему донатів з відгуками. Добавити ботів.
-
Шановні батьки та діти❗️ Мене звати Тетяна, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 4 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти💵 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"
-
Повільно, але рухаємося. Схоже там в групі був якийсь мед, який всім подобався 😅 ну або може це якийсь садомозохізм чи стокгольмський синдром 😁