Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Требо розширити цю групу, добавити групи як у чаті в Ванкувері. Зробити систему голосування. Зараз вже велике комьюніті в Віктріі/Сідні/ сааніч/ Ленгфорд. Необхідний уважній підхід до розширювання цієї группи(менеджмент). Ця група повинна нам всім допомогти так як і тім хто ще приїде і так яц і тім зто заразтв Україні. Необхідно зробити прозрачну сістему донатів з відгуками. Добавити ботів.
-
Шановні батьки та діти❗️ Мене звати Тетяна, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 4 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти💵 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"
-
Повільно, але рухаємося. Схоже там в групі був якийсь мед, який всім подобався 😅 ну або може це якийсь садомозохізм чи стокгольмський синдром 😁
-
Артем (Чи хто ви там насправді😱 Це ж ваш псевдонім😁) Який ви розумний. За всіма слідкуєте, видно вам робити нічого. В мене є свої ще справи, а ніж бистро по вашому бажанню покидати всі групи, які вам не подобаються. І ще, при чому мої пиріжки і манікюр? Слідкуйте за собою і що ви робите. Може я спеціально продаю свої пиріжки москалям? А гроші на ЗСУ кидаю, щоб їх там били. Ви ж не знаєте😉 Не судіть та не судимі будете. Гарного вам дня і не робіть оцього срачу в групі🤗
-
Мене вже немає в тій групі, якщо Ви не добачаєте😉 Якщо особисто Вам, щось не подобається то робіть свої групи і робіть там, що хочете, та як вам подобається. Бо ви бачу така людина, що причепитесь до будь кого і через будь що. Аби срач навести в групі. Займіться ділом, а не мене тут попрікаєте)
-
Корупція :)
-
Я вже покинула ту групу. Чи є ще одна така сама?)
-
Мені не подобається 😂 Це лишнє. В мене є хлопець. Хай іншу жертву обирає
-
Добрий день. Може хтось підкаже, де у Вікторії можна купити смачний розсипчастий чай?
-
BRAEM Accountancy LTD provides individual tax preparation services tailored to meet your specific needs: • T1 2023 • Moving expenses • Foreign Income • Self-Employed Business Income • Rental Income • Investment Income • Personal Tax Credits and Personal Tax Deductions • Support during CRA audit We have a special proposition for Ukrainian CAUTE Visa holders. We speak English and Ukrainian.BRAEM Accountancy LTD надає індивідуальні послуги з підготовки податкової декларації відповідно до ваших потреб: • T1 податкова декларація • GST декларація • Витрати на переїзд • Іноземний дохід • Дохід від оренди • Дохід від самозайнятого бізнесу • Інвестиційний дохід • Супровід під час податкової перевірки Спеціальна пропозиція для тих хто має візу CAUTE. Ми розмовляємо англійською та українською. Jennifer BRAEM 2508185276 [email protected] Olha Lebedieva 236467384 [email protected]