Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Здравствуйте. Никто не встречает, кроме офицеров))). Жилье дают если есть свободное.
-
Так, там з стенд SUCCESS. Дають на 2 тижні готель якщо є місця
-
Дуже гарне інтервʼю, дякуємо!
-
Доброго дня, може кому потрібно, пишіть в приватні , є декілька упаковок
-
Я зараз пошукаю фото для вас яке показує як виглядає стійка регістрації та там буде видно номера для связку
-
Дороги снегом замело
-
Ребят а кто подскажет что за приколы с транспортом пошли? автобусы с утра перестали ходить попросту
-
Вот эти приколы с транспортом пошли как раз таки после снега
-
Їздила на автобусах сьогодні, ніяких приколів не було, тільки то помітила шо 14 трохи змінив маршрут. Зараз після мосту джонсон стріт, їде по пандора авеню, а не як раніше, через єйтс стріт 😁
-
Водителям автобусов просто не сказали что снег уже растаял
-
Можливо.
-
Тобто результатом такого розширення буде аналог discord сервера? Не чув що таке можна створити у телеграмі, але навіть якщо можна, хіба нашої активності взагалі вистачить для чогось більшого ніж ця група?
-
Привіт, е хто з Укр центру? Напишіть в приват, питання е
-
Где знайти гречку)
-
На перші пів року + достатньо в цьому чаті відкрити такі підгуппи як : 1. Загальний чат. 2. PR/ документи(підримака від приїзду до получення постійного резидента. 3. Вивчення англійської мови 4. Пошук житла 5. Спортивні активності 6. Дитячі клуби 7. Український бізнес 8. Розважальні актівіті( настолки, хайки, …) 9. Знайомства 10. Здоров’я, медична допомога. 11. Підтримка України( акціі, донати, …) 12.Працевлаштування( інформація де є місця для українців) 13. Знайомства 14. Український клуб/ бібліотека 15. Моральна підтримка 16. Срач Таким чиним ми зможемо швидко щось знайти. Обмінятися важливою інформацією, мати цілі. Голосувати можно почати в кожному розділі. Коли буде гарна атмосфера в чаті, почнемо рухатися вперед. Щоб всі змогли зрівняти, то спочатку це аналог группу «ми в Ванкувері» , а потім проголосуємо.
-
У Ванкувері були страйки водіїв автобусів. Може, Вікторія флеш-моб підхопила?
-
Для цього вже є нова група 😁🍲 www.facebook.com/share/AjTZ5MhLtSdJ7NZk/?mibextid=K35XfP
-
Якщо людям тут таке потрібно, то адміну достатньо добавити підгрупи, це не важка процедура. Це
-
innovation-village.com/how-to-organise-your-large-telegram-group-using-the-topics-feature/
-
В мене iOS, створення топіка можливо навіть у групі з 46 учасників, я адмін
9 Feb 2023, 06:38
16390/24133
about 5 hours ago