Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
www.facebook.com/share/v/WC1kqo2Wjix73JUh/?mibextid=K35XfP Може б і наша громада зібрала на якогось " евака"
-
Але якщо і питати. То половина людей відповість, бо половина там і сидить. І що тоді? Не додавати в групу? Бо я так бачу, багато хто залишився в «погрєбку». Також наші українські бьюті майстри, досі публікуються в «рускоязычная Виктория» чи як там воно, в «девчата в Виктории» і що там ще є. Якщо проти всього російського, то хай всі виходять з тих груп і розвивають наші українські які вже є. Зараз вже створили «Домашня їжа українців у Вікторії» є «Жіночі посиденьки м. Вікторія» та сама «Ukrainians in Victoria B.C”. Ну ніяк блін не «рускоязычная Виктория». Бо всі бачать помилки інших. А от своїх дій не бачать. Сумно.
-
На жаль, ми маємо таку ваду : бачити в чужому оці найдрібнішу пилинку, а в своєму інколи колоди не помічаємо . Такі наші реалії .
-
З вчорашнього дня, я вийшла з всіх груп російських, що якісь залишались в мене!
-
Мене там немає😉
-
А ти хіба там вчора не публікувалася? 😅😂
-
Я дуже не хотіла цього робити і вибачте усі, але зараз буде 🍿 Ірина, ти дуже голосно зараз обісрала майстрів, які досі рекламують свої послуги в рос групах. Окей. По перше якщо ви 5 хвилин як «правильна», не треба забувати, що ви і самі себе там дуже часто рекламували. Ще вчора ви писали в цьому чаті, що не виходите з погрєбка, бо «слідкуєте за конкурентами і кидаєте гроші на ЗСУ». І саме ви писали, щоб люди слідкували за собою, а не пхали носа в чужі справи. То чому сьогодні ви пишете які усі майстри фуфло?) якось не дуже гарно і логічно виходить, правда?) По друге. Чи це не ви в українській групі рекламували свою подружку росіянку як візажиста і писали «яка різниця, людина вона дуже хороша». А сьогодні пишете «люди не бачать свої помилки, тільки інших» Я просто не можу зловити вашу логіку, тому не засирайте інших, якщо самі робили таку ж рекламу) Всім добра ❤️
-
Ну не сміши)
-
Тобто 4 дні тому все було норм, і послуги свої рекламувати 1 і 15 числа було норм) а з учора стало не норм і вона вирішила пропісочити тут всіх бюті майстрів?!
-
Я написала. Що вчора, я вийшла з усіх російськомовних груп, які в мене залишались. Давайте не будемо. Мені почали теж промивати мозок багато людей, щоб мене не було у якихось таких групах, бо тепер я адмін української групи. Я все зробила, щоб не обурювати народ. І виходить знову щось не так? Ви там сидите ж ще і досі. І теж свої послуги рекламуєте, хіба не так? Особливо коли переїхали в нову студію) Так само робила в свій час і я, не заперечую. Але зараз прийняла для себе рішення. Бажаю і вам прийняти правильне рішення! Мабуть, тут ви найшли «жертву», на яку можна накинутись, а себе не бачите. Не важливо коли і хто звідти вийде. Головне вийти. І так, Elizabeth. Я ніде не писала що українські майстри фуфло і не засирала як ви кажете. Образливих слів там немає, можете перечитати! Я писала, що краще б переходили на українські групи, а не досі публікувалися в руснявих. Всі там були, я в тому числі і вже вийшла, а хтось досі залишається. Те, що я закликаю вийти всіх бʼють майстрів і стати на правильний шлях так би мовити це погано? Так само вийти з «погрєбка» та «рускоязычная Виктория» Ліза і Elizabeth, я вам десь дорогу перейшла? Чи чого скільки негативу? Може досить? Я українських бьюті майстрів не обсираю, а ще й користуюсь їхніми послугами. Тому досить хейту, краще вийдіть з російських груп як я, і не важливо ви вийшли вчора, сьогодні чи завтра. Головне результат. Досить нападати на одну і ту саму людину. Гарного вам вечора дівчата!
-
Я не буду далі розвивати демагогію, як і не робила цього минулого разу, ти вже доросла дівчинка і здатна мислити, як доросла людина. На тебе ніхто не нападав… ти сама викатала пост, який протирічить твоїм же словам «4 дні» назад. Підкреслю, що я підтримала тебе там, як і до цього підтримувала. Я просто здивувалася і звісно в мене спрацювала захисна реакція, 🤔 чому це раптом так, бо раніше тебе не бентежило там публікуватися, а зараз ти виставила претензію, що наші бюті майстри там досі сидять. Як там хтось написав, соринку в оці іншого бачимо, а колоду в своєму не помічаємо 🤷🏻♀️
-
Можу зробити вам брови по бартеру 😹