Я написала. Що вчора, я вийшла з усіх російськомовних груп, які в мене залишались. Давайте не будемо.
Мені почали теж промивати мозок багато людей, щоб мене не було у якихось таких групах, бо тепер я адмін української групи. Я все зробила, щоб не обурювати народ. І виходить знову щось не так?
Ви там сидите ж ще і досі. І теж свої послуги рекламуєте, хіба не так? Особливо коли переїхали в нову студію)
Так само робила в свій час і я, не заперечую. Але зараз прийняла для себе рішення. Бажаю і вам прийняти правильне рішення!
Мабуть, тут ви найшли «жертву», на яку можна накинутись, а себе не бачите. Не важливо коли і хто звідти вийде. Головне вийти.
І так, Elizabeth. Я ніде не писала що українські майстри фуфло і не засирала як ви кажете. Образливих слів там немає, можете перечитати!
Я писала, що краще б переходили на українські групи, а не досі публікувалися в руснявих.
Всі там були, я в тому числі і вже вийшла, а хтось досі залишається. Те, що я закликаю вийти всіх бʼють майстрів і стати на правильний шлях так би мовити це погано?
Так само вийти з «погрєбка» та «рускоязычная Виктория»
Ліза і Elizabeth, я вам десь дорогу перейшла? Чи чого скільки негативу? Може досить?
Я українських бьюті майстрів не обсираю, а ще й користуюсь їхніми послугами. Тому досить хейту, краще вийдіть з російських груп як я, і не важливо ви вийшли вчора, сьогодні чи завтра. Головне результат. Досить нападати на одну і ту саму людину.
Гарного вам вечора дівчата!