Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго ранку! Мене звуть Юлія. Я зараз працюю над проектом для українських абітурієнтів, який спрямований на вступ до Вузу/коледжу в Україні. Мені дуже хотілося б поспілкуватися зі студентами/учнями, які поступили у 2023-2024 навчальному році або збираються поступати до Вузу/коледжу в Україні цього року. Чи не могли б Ви мене з‘єднати з такими людьми, будь ласка? Буду Вам дуже вдячна! Гарного дня!
-
Можемо поспілкуватися, я тільки поступила у коледж, це дуже просто. Зараз я шукаю інструктора по водінню славʼянського походження :), чи є такі у Вікторії?
-
Мені легше буде спілкуватися з інструктором на однієї з славʼянських мов: українська, російська або польська. Не розумію про який расизм ви говорите.
-
Ганьба фашизм приперли з рашки то дуйте назад
-
Доброго ранку) Напишіть в особисті, якщо для проєкту підійде магістратура
-
Шановне співтовариство може хтось підкаже, куди здати машину на розбирання, на деталі. Машина на ходу, зламаний двигун, гума та акумулятор нові. Заздалегідь вдячний за відповідь.
-
Вітаю! Напишіть мені в особисті! Як раз працюю зі студентами
-
Dякую!
-
Ну, це вже щось Стримані аплодисменти Трюдо Може ще їх недільні виступи закенселять)
-
vijna.novyny.live/vpershe-v-istoriyi-kanada-zaprovadila-sanktsiyi-proti-11-lideriv-khamasu-151094.html
-
Хто вже громадяни Канади - пишіть вашому MP www.cbc.ca/news/politics/crv7-rockets-ukraine-canada-1.7103798
-
Что именно писать?)
-
Trudeau has to go anyway
-
Для цього їм треба тихо " покласти у вуха" : Продовжуйте, ви робите боаге діло , правда з вами ...
-
Доброго дня! 9го числа прилітаю до Канади, шукаю житло. Бюджет до $1300. Я з котиком. Який район не принципово. Якщо хтось здає або має якусь інформацію, відгукніться будь ласка.
-
Приберіть ботів будь ласка 🇺🇦 Mary ILona 🇺🇦❤️
-
Порадьте будь ласка, чи можно тут купити мазь або свічки від геморою? І якщо можно назву
-
Наприклад www.walmart.ca/en/ip/preparation-h-multi-symptom-hemorrhoid-treatment-cream-with-bio-dyne-25g-tube/10187459 Це без рецепту
-
Написать то можно конечно. Вопрос в том будет ли этот старый хлам стрелять? Ракетам 40 лет, у многих даже нет warheads
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. В моєї доньки наступного року закінчується стаді перміт. Вона вже тут навчається в школі другий рік і залишився ще один. Чи можу я зараз подати документи та куди, для продовження стаді перміту? Дякую.
9 Feb 2023, 06:38
16589/23535
about 2 hours ago