Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
А знаєте як прості чоловіки під 50 раптом вийшли зі зброєю , як підлітки вели аеророзвідку ... завдяки кому чи наперекір кому вистояв Київ , Харків , Миколаїв, Одеса www.bbc.com/ukrainian/news-62712911.amp
-
Допомога українців треба . Допоможіть зробити завдання дитині. Бо це абзац. Дякую за вчасно
-
Дякую
-
так то і є слово Море
-
А слово відгадка в переносному значенні яке буде?
-
Море
-
так а галочка мінусує літеру з тої сторони, де стоїть тому буде Море
-
Море
-
Море
-
🗣Сирський: що відомо про нового Головнокомандувача - Народився 26 липня 1965 року в селі Новинки Кіржацького району Володимирської області. - У 1986 році закінчив Московське вище загальновійськове командне училище. - У 1996 році — Академію ЗСУ, у 2005 році — Національну академію оборони України. Після початку війни на сході України Сирський очолив штаб АТО і тоді ж отримав звання генерал-лейтенанта. - За успішну оборону Києва та звільнення Півночі України 18 березня 2022 нагороджений орденом Богдана Хмельницького II ступеня - 5 квітня 2022 року здобув найвищою державну відзнаку Героя України. - У вересні 2022 року очолив контрнаступ ЗСУ на Харківщині.
-
Канадський уряд може передати Україні десятки тисяч авіаційних ракет. Які зміни вони можуть принести на поле бою розповідає військовий експерт та засновник БО "Реактивна пошта" Павло Нарожний. Ексклюзивно для радіо Наш Голос. youtu.be/HAw0Emk5IuY
-
Если верить Ирине, то все это сделали 15 летние подростки и дедушки с берданками, а ЗСУ и Сирський ни при чем))
-
Ми тут всі круті диванні експерти. Ось, що каже наш воїн, що спочатку був у Бахмуті, а зараз у Авдіївці захищає країну: «він цілі підрозділи під Бахмутом відправляв на тупі штурми, аби вислужитися.» Я не знаю нічого про Сирського, окрім того, що про нього відомо з відкритих ресурсів, але мені слова мого кума та те, що Ганерал Залужний став занадто популярним мене наводить на дуже сумні думки.
-
Подивіться ще це розслідування для повноти картини нашого з вами розуміння. Зверніть увагу на дату, 2022 рік. Вже тоді багато політиків/військових говорили про заміну. Але рейтинг в Залужного був надто великий, було небезпечно. Єдині новини дуже класний спосіб не дати у великі маси інформацію, яка не схвалена владою. Тому шукаємо інформацію з різних джерел, аналізуємо і робимо висновки... кожен свої. Минулого року чоловік показав мені це відео, я сказала: фігня, не вірю, що за влив дурні. Сьогодні я повернулася до цього відео і переслухала ще раз. youtu.be/LtRJ9cWITlU?si=LcttxhIMSVC19l2y
-
Ой тут вже допомогли, сорі😅
-
Море
-
www.unian.ua/war/amp-10541478-noviy-komanduvach-oos-sirskiy-u-2015-pospriyav-utvorennyu-debalcevskogo-kotla-eks-boyec-ato.html
-
Сирський. Вибачаюсь і не добавила
-
Він хто, Сирський чи Залужний?
-
Море людей не говорить українською .
9 Feb 2023, 06:38
16687/24124
about 3 hours ago