Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Давали Навіть маю відео, але там можуть бути матюки
-
Со слов моего друга у него спросили держал ли он до этого оружие в руках. Он сказал нет и его отправили подальше, сказали иди завалы лучше разбирать помогай
-
Были мемы еще что 3 студента с оружием по городу ходят и в трамвае едут
-
Ты не прав. Давали даже студентам
-
В Киеве? Не всем подряд давали, только тем кто прошел подготовку. Мой друг ходил в такой пункт «раздачи стволов», не дали там ему ничего.
-
www.facebook.com/watch/?v=311297137731008
-
был момент раздавали АК-47 для граждан
-
В Киеве может быть и так. Но Запорожье как только все началось и захватили Мелитополь начали массово защищать город что-бы не зашли
-
Не давали) А это видео я тоже видел)
-
Ну вот слава богу выяснилось, что раздавали не всем, а тем кто состоял в теробороне как минимум)
-
Призрак Киева топ был))
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка як записатися на медогляд у Вікторії.
-
Передивилася відео, дякую. Якщо то правда, що батьки генерала Сирського досі проживають в росії, то це жахливий конфлікт інтересів 🤦♀️
-
Щиро дякую 🙏
-
Не знаю, чула таке не з одного джерела. Сьогодні буквально чула про маму. І так, до людини, яка народилася, проживала, вчилася в росії і в якої там живуть батьки, довіра так собі. Дай Бог, аби я була неправа. Але вже сьогодні мене питали канадці, чого призначили росіянина і чи ми впевнені, що в нас не громадянська війна🤷♀️довелося пояснювати, що він не росіянин. Хоча хто зна
-
В субботу
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
А свої другани бакланови, єрмаки, та інша 95та братва на вищих щаблях то не конфлікт? Типу політична противага?
-
О чем общаетесь?
-
До речі Сирський ще в 2022 році отримав звання Герой України. В Залужного за цей час немає такої честі🤷♀️
9 Feb 2023, 06:38
2 minutes ago