Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
А свої другани бакланови, єрмаки, та інша 95та братва на вищих щаблях то не конфлікт? Типу політична противага?
-
Я чула іншу версію. Замість того, щоб спершу провести розвідку «птахами», потім вести розвідувальні групи та важку техніку, відповвляли важку техніку одразу ж. Якісь міцні американськи машини. Орки розбивали першу та останню, а потім гасили хлопців. Ось так за один тільки вихід втратили 6 машин. І знову, я не претендую на звання навіть диванного експерта. Дуже хочеться виріти, що то був якійсь-то задум, щоб вивести супротивника на ближній бій чи ще щось.
-
Десь так...
-
Я примерно так и предполагал, что для какой-то части «наших» соотечественников, главное не то сколько битв выиграл и проиграл генерал, а где живут родственники и на каком языке он разговаривает 😂 К слову на то время когда он учился в россии, никакой россии не было лол. Человек закончил одну из лучших школ командования СССР, уже лет 40 живет в Украине и в украинской армии с 1993 года. Но нам гораздо важнее где у него родственники. Я не знаю бросал ли он солдат в «тупые штурмы» или нет, не суть. Есть конкретные факты его успешных операций. А что там будет дальше, время покажет
-
я думала ви на службу в ЗСУ запрошуєте
-
ТРО складалася переважно з тих кому за 40-50. Формувалась в перші дні війни. Калаші видавали при пред'явленні паспорта просто на вулиці з кузова Камаза. Це я про Київ розповідаю. Київ відстояли виключно бійці ТРО. Їх було близько 80% від загальної кількості захисників на цьому напрямку. За перші дні в Києві до ТРО записались близько 20 000. Перевагу віддавали тим хто служив і тим хто був мисливцем.
-
ТРО почали організовувати за три місяці до вторгнення, але не було законодавчої бази і на той час були тільки призначені керівники по районах міста Києва. Також були списки по 50-100 чоловік які подали заявки давно і ходили самі тренуватися на стрільбища. За власний кошт. Якось так.
-
20 грудня 2017 року на базі Київського міського збірного пункту з військовими комісарами обласних військових комісаріатів оперативного командування «Північ» їх заступниками та військових комісарів районних військових комісаріатів міста Київ та Київської області проведене заняття з питання порядку формування і підготовки бригади територіальної оборони.