Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Є імміграційний консультант у VIRCS та юридична клініка у них же безкоштовно, але по запису. Подивіться їх веб-сайт. Там має бути інформація, що того як записатися на прийом. Також є безкоштовна гаряча юридична лінія для українців у Канаді www.probonoontario.org/hotline/canadian-legal-support-for-ukrainians/
-
Смотрю на нее, вроде выглядит интересно
-
Скажіть будь ласка куди викидають старі сковорідки, поломану техніку тощо. Бо їх не забирають машини ресайклін.
-
А космонавти то не ж особиста образа?)
-
Все , в кут , на гречку
-
В ЄС українцям надається тимчасовий захист, то не віза. І продовжують його по різному - десь на рік, десь щопівроку треба поновлювати. Канада надала робочу візу.
-
Ще одна мудрість )))
-
Ще є таке Тішуся нестримно
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати Олена. Я організовую безкоштовний майстер-клас з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 29.02