Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Може кому цікаво швидко підзаробити. Пишіть людині у приват в ФБ.
-
$50/hr for both?) Це дуже багато Беріть Ви поки ніхто йому не подзвонив)
-
Для тих, хто приїхав по програмі CUAET!🇺🇦 👉Приєднуйтесь до нас на вебінарі із питаннями та відповідями з Крісом Брауном, консультантом з імміграційних питань Канади, Tudor House Immigration. ✅Вебінар відбудеться у четвер, 7 березня, з 10:00 до 11:00. ‼️Для реєстрації натисніть на це посилання: mailchi.mp/literacyalberni/ua-webinar ‼️Всі питання пишіть англійською мовою, будь ласка! Чекаємо на зустрічі💛💙 Не реклама- семинар бесплатный
-
Громадо, у нас є гостра потреба в волонтерах на 2 березня. Цієї суботи ми робитимемо голуюці для фандрайзингу на допомогу військовим, який запланований на 16 березня. 100% прибутку підуть на закриття потреб українських захисників. (найімовірніше на наземні дрони медеваки). Будь ласка, виділіть кілька годин вашого життя для допомоги тим, хто готовий віддати життя захищаючи Україну. За посиланням ви можете обрати зручні для вас години для волонтерства: signup.com/go/pdRgFJH Дякую усім небайдужим!
-
Привіт всім, хтось раніше писав про платну клініку в данкані, що приймає іноземців, якщо хтось знає контакти - буду вдячна) у подруги проблеми зі здоров'ям, готова платити кошти, аби провести обстеження
-
Шукаю каплі назальні для дитини Флікс або Назонекс, а також Отривін/все по 1 одиниці Заплачу в 100 раз дорожче. Будь-ласка, може хто має, дуже терміново потрібно. Або хто знає, аналог у Канаді з діючою речовиною Мометозон, хто на цьому розуміється із фармацевтів та лікарів. Дякую
-
Спасибо, но Отривин не супер важно
-
Мы после больницы Мы не дошли в аптеку Кейт, спасибо
-
Та у меня есть, где взять рецепт. Наверное и скорее всего. Но пока ищу конкретное название препарата с этим Мометозоном и возможно прям сам препарат, но с Украины. Педиатры наши рекомендовали найти именно наш, с нашей дозировкой.
-
А де мне состав найти, чтобы спросить у наших Педиатров, безопасно ли малому и оно ли это, как аналог? Я туплю сильно, это не как на tabletka.ua-все препараты я нахожу просто общее описание, без перечня действующий веществ. Я очень торможу сегодня и вчера, прошу прощение и нуждаюсь в помощи
-
Спасибо большое
-
И это типа капли в нос надо Там от двух лет можно
-
Так они ему стероидные гормоны приписали на три месяца и поставили на учет, когда ему это в его меньше 2 лет-нельзя.. И наши врачи говорят, что это абсурд Поэтому я ищу терапию на неделю, типа эти капли (рекомендации от наших педиатров) и чуть еще остального, не совсем безопасного Но не три месяца системно, как вчера написали