Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
И это типа капли в нос надо Там от двух лет можно
-
Так они ему стероидные гормоны приписали на три месяца и поставили на учет, когда ему это в его меньше 2 лет-нельзя.. И наши врачи говорят, что это абсурд Поэтому я ищу терапию на неделю, типа эти капли (рекомендации от наших педиатров) и чуть еще остального, не совсем безопасного Но не три месяца системно, как вчера написали
-
Не об этом сейчас В Канаде астму ставят из моих знакомых каждому 2-3 ребенку-провела опрос Не хочу лечить иногда кашляющего ребенка, которого слушал статоскопом исключительно анастезиолог и после чего другой врач ставит диагноз астма 22 месячному малому, которому во всем мире диагноз астма в его возврате поставить невозможно
-
Згідна, повністю. Теж саме моїй дитині прописали 🤦🏻♀️ І сказали астма. То був звичайний ларінготрахеіт з кашлем. Нозанекс добре набряки знімає.
-
Пишу в особисті до вас зранку, якщо можливо
-
Макс Щиро вдячна Все зрозуміло
-
Можливо колись мометазон і зроблять без рецепту, але станом прямо на зараз він за рецептом продається. Також деякі препарати можуть виписувати самі фармацевти, але у випадку кортикостероідів мені сказали, що їм не дозволено такі препарати виписувати. Тільки через walk in або (швидше) через Telus health app. Популярні варіанти в Канаді - Mometasone, APO-Mometasone. Також можна запитати за флюкатізон, але його зараз важко знайти, бо були деякі проблеми із виробництвом (популярний препарат Avamis).
-
Дякую, Настю. Отримала твою заявку. Потрібно ще 8 людей. 🙏🏼
-
А, то ви про всю історію вище?! 😁 я якось дуже швидко прочитав. Там все заплутано. Я б не довіряв жодним лікарям - ні тим і ні цим. Я зазвичай отримую декілька рекомендацій від різних лікарів і потім ще сиджу годинами читаю літературу по темі. Бо виявляється, що чи купили вони диплом, чи ні, все одно ніхєра не знають 😁
-
Я звісно, що гіперболізую. Здебільшого люди розбираються в якійсь своїй вузькій галузі. Загальним терапевтом бути важко, насправді, особливо коли вони приділяють 15хв на пацієнта в walk-in. Там неважливо, що вони вчилися 9 років. Все одно буде важко поставити ідеальний діагноз, врахувавши всі можливі обставини і виключення із правил. Ті, хто тут давно живуть, звісно що стикалися із різними лікарями. При цьому є супер-вузькі спеціалісти. І може вони дуже круті. Але я б не питав навіть у найкращого нейрохірурга, які мені краплі краще від носа купити 😊
-
Доброго дня всім. В пʼятницю 1-го березня буде концерт, до Дня Народження нашого Кобзаря, Тараса Шевченка за адресою: Чекаємо кожного Christ Church Cathedral 911 Quadra street