Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну что, за $200 в час я не только сочувственно выслушаю о ваших проблемах, но и водки с вами выпью.
-
Ах так вот зачем Алекс B хотел прийти на гадания - он тоже рынок изучает!
-
Поддерживаю Лану, лучше абонемент в спортзал купить 🤗 PS: новий рік все ж святкують
-
Скільки ? 200 доларів? Та на ці гроші я краще ікри куплю. До речі, Ви звідки знаєте, що хороший? Лікувались у нього? Що саме ? Теж завість ?
-
Я рынок изучаю 😂😂😂
-
А тебе зачем, дорогая, ты и сама отлично справляешься🤗
-
Не. Есть знакомая реальный психолог и цена реальная)
-
Алекс? Вы не себя ли предлагаете? 😻
-
Празднуют, просто не так как в Украине
-
Новий рік в Канаді не святкують, так що можна зекономити гроші та купити щось більш корисне для здоров'я ніж 90% холестерин, який називається ікрою :)
-
Это бесплатная промоакция))
-
А на услуги чтения мыслей какой тариф сейчас? 😅
-
То что вы имели ввиду стоит слегка дороже 😂
-
За 200 в час есть места куда поинтересней 🤓
-
Могу посоветовать вам хорошего психолога, всего 200$ в час берет
-
Ой, Алекс, І не кажіть. Знаю що погано, але нічого з собою вдіяти не можу😁
-
Як видно, думки щодо формату групи розділилися : частина новоприбулих бореться за виживання, а інша частина постить, як ікрою об'Їдається. То якого формату дотримуватись ?
-
Купил у какого то Влада из Вэна, 135$ за кг. Такая же упаковка разделенная на 4 части
-
Завидовать нехорошо🤣
-
Я поділилася інформацією бо кожного року під Новий Рік люди починають шукати ікру і це не легка задача знайти її в Вікторії за нормальними цінами, хоча б такими як в Ванкувері. Та ціна що вона пропонує вважається дешевою для ікри, тому я знаю що багатьом ця інфа буде корисна. Не знаю нікого хто приїхав сюди виживати, знаю людей які приїхали сюди жити і Канада дає багато можливостей для цього.
9 Feb 2023, 06:38
1771/23504
about 3 hours ago