Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Там я кривавих носів не бачила, тож все це тільки для повітряних баталій🤷♀ я так розумію, це така форма психотерапії
-
Теж відвідують подібні роздуми. Замість того, щоб допомогти один одному, чи поділитися корисною інформацією, тут є люди, які знають як правильно любити Батьківщину і вважають за свій обов'язок навчити інших. Цілковите не сприйняття думки інших людей. Як на мене то це відбувається з мовчазного одобрення адміна, оскільки по факту, срач розводить кілька людей і це все легко можна припинити. Для себе небачу сенсу перебувати в цьому чаті . Усім гарного вечора!
-
Я нічого не порівнювала. Я просто прочитала знецінюючий коментар Дарії і вирішила познеціновати і автора коментаря. Щиро визнаю, що не пишаюся цим. Але вже трохи дістало 🤷🏻♀️
-
Все украинцы, находящиеся не в Украине, не могут поучать других, как им любить Украину. Так только могут делать те, кто остались до сих пор дома А борьба ТРО Виктория (или ТРО Канада, как хотите) сама с собой для выяснения, кто самый украинский украинец и настоящий патриот - бред Просто потому, что никто из нас сейчас не сидит под ракетами. В отличии от наших друзей и родственников. Пусть они решают, кто украинец, а кто нет. Но никак не уехавшие
-
І правда, West Shore, не забудьте, завтра з 6pm роздаємо продукти від HUVI в The Forge Church💪🏻 Торбинку не забудьте:)
-
Ще скажіть, що треба заробляти гроші на життя. Не видумуйте ото😂
-
Тобто ви вважаєте ці дискусії ознакою цивілизованості? Якщо після такого↕️ люди особисто зустрічаючись цілуються і обіймають, то це все блюзнірство, а отже просто струшування повітря.
-
Через один давай. Домовились?😉
-
Якщо перечитати в контексті, то виходить, що всі/ все що робиться чи не робиться в громаді - розділяє людей на хороших та поганих в залежності від того чи вони щось роблять чи не роблять. А треба просто не розділяти, а обєднати. Бо не важливо що ми робимо - воно все розʼєднує, бо хтось говорить суржиком, а хтось нє. Тому, то все хєрня - головне щоб кожен мав право говорити як хоче (з чим я згодна) та пропагувати Пушкіна (з чим не згодна). Погодься, смішно що весь сирбор через мову почався з новини про тещо сьогодні День Українських Письменників. Потім полилися від якогось мутного тіпа закиди на рівні рос пропаганди типу українськи письменники писали російською і взагалі ненавиділи українське. А потім - дайте мені говорити мовою якою я хочу. І понеслось. І чесно, якось би пройшла повз, але заяви що волонтери що щось організовують, ділять людей на хороших та поганих - вибісили.
-
Мало ходили на івенти, пане:) ти знаєш до кого звернутися за розкладом подій😉 будеш ходити кожен раз - будеш всіх знати😌
-
Якщо розмова максимальна неадресна, тоді її єдина ціль, а отже і результат, слина на екрані телефону.
-
Бачите, ми стараємось, стаємо краще і краще. Ось, вже не кожен тиждень, а через тиждень😇 громада - молодці!