Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Тобто ви вважаєте ці дискусії ознакою цивілизованості? Якщо після такого↕️ люди особисто зустрічаючись цілуються і обіймають, то це все блюзнірство, а отже просто струшування повітря.
-
Через один давай. Домовились?😉
-
Якщо перечитати в контексті, то виходить, що всі/ все що робиться чи не робиться в громаді - розділяє людей на хороших та поганих в залежності від того чи вони щось роблять чи не роблять. А треба просто не розділяти, а обєднати. Бо не важливо що ми робимо - воно все розʼєднує, бо хтось говорить суржиком, а хтось нє. Тому, то все хєрня - головне щоб кожен мав право говорити як хоче (з чим я згодна) та пропагувати Пушкіна (з чим не згодна). Погодься, смішно що весь сирбор через мову почався з новини про тещо сьогодні День Українських Письменників. Потім полилися від якогось мутного тіпа закиди на рівні рос пропаганди типу українськи письменники писали російською і взагалі ненавиділи українське. А потім - дайте мені говорити мовою якою я хочу. І понеслось. І чесно, якось би пройшла повз, але заяви що волонтери що щось організовують, ділять людей на хороших та поганих - вибісили.
-
Мало ходили на івенти, пане:) ти знаєш до кого звернутися за розкладом подій😉 будеш ходити кожен раз - будеш всіх знати😌
-
Якщо розмова максимальна неадресна, тоді її єдина ціль, а отже і результат, слина на екрані телефону.
-
Бачите, ми стараємось, стаємо краще і краще. Ось, вже не кожен тиждень, а через тиждень😇 громада - молодці!
-
Тут якісь не такі букви? Публікую відразу з текстом, до якого ваш коментар був.
-
Люди, діти завтра підуть в школу і ви спокійно поп'єте ранкову каву. Потерпіть ще буквально 10 годин😁
-
На жаль, ця інформація правдива і Дарья була людиною яка ставила «🤮» смайли на всі коментарі де намагались захистити гомосексуалів. А тепер розказує що такого не було, та ще й намагається призвати до обʼєднання і нерозділення людей на хороших і поганих) Ну окей, можете порадіти що чат стирає історію за 6 місяців. Теж пройшла б повз, і чесно пофіг хто якою мовою розмовляє, але це лицемірство - просто низкість.
-
Блин, у тебя реально другие буквы на экране