Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Нам назвали адресу 185 Dallas Rd. Також будемо забирати у наступну неділю. Тільки не пам'ятаю години роботи.
-
-
Доброго вечора! У мене питання…дитина 14 років, потрібно попасти до офтальмолога. Знаходимося у Ленгфорді, може хтось підскаже куди звертатися ? Дякую!
-
Так в Культурному центрі я бачила теж
-
Усім чудового дня. мої канадійські друзі перевозять свою чудову маму, якій 101 рік до іншого міста. Вони хочуть віддати її меблі комусь з Українців, хто цього потребує. Думаю що там є весь комплект. Напишіть мені будьласочка кому до потреби. як я розумію їм поспішає Це у Ленгфорді
-
Всім привіт 👋 Чи є в когось досвід співпраці з місцевими бухгалтерами? (і може когось можете порекомендувати) Цікавить консультація з приводу оформлення тут аналога ФОП і сплати податків (і взагалі можливості та доцільності такого оформлення у моїй ситуації). Суть у тому що в мене є контракт з закордонною компанією (UAE, software development), працював через український ФОП (інвойс, акт виконаних робіт і ТЗ кожен місяць). Я ще якийсь час буду з ними точно співпрацювати і отримувати від них гроші не залежно від працевлаштування на місцеві компанії. Хотілося отримувати кошти вже на місцевий рахунок і правильно сплачувати податки. Також, можливо, в когось була схоже ситуація і можете поділитися як ви її вирішили. По документам в мене Work Permit, приїхав по CUAET.
-
Ну может хоть не с первого раза?
-
вам на пошту мав прийти лист з нагадуванням.
-
Доброго доброго ранку. Я мала досвід ❤️напишу