Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Це банк єдиний без комісії? CIBC чи нова скотія, що радять,то мають комісію за користування чи за транзакції?
-
А зум? Чи Гугл міт, щось таке ? Чи в них є домашній інтернет для цього нормальний?
-
Дякую 🙏🏼
-
Я б не сказав, що є банки, які апріорі без комісії. В них в усіх бувають якісь нові рахунки періодично, якісь нові умови, або промо акції. Треба перевіряти всі великі банки, зайти до них спитати. By default банк, який завжди без комісії, це буде tangerine. Але це он-лайн банк, без відділень. Іноді це означає, що не всі послуги можна так отримати.
-
CIBC видав мені одразу black card без комісії на 2 роки Bell літає, ютюб запускаю з будь якої точки у місті $65/місяць
-
Ну, така історія і у Лайфа в Україні була І тому я користувався і продовжую Водафон і звʼязок є будь де)
-
Там де я був так На пляжі ніт, але там AT&T вже підключає роумінг, то це інша історія
-
Канада лавочку з роумінгом у 2023 прикрила) але номер використовую бо періодично виїжджаю за кордон Отримував CIBC восени 2022 Питай сама бо язик до Києва доведе)
-
А як саме на 2 роки отримали? І водафон ви в роумінгу далі використовуєте?
-
Тобто це як наш монобанк? Можна додати в Гугл пей, але картки фізичної не буде? А допомогу на нього можна буде отримати?
-
Його всі можуть отримати) Нічого не змінилось, як запустили Express Entry з 2016
-
А як ви отримали pr, не будучи в Канаді 😳 чи то вже давня історія?