Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Канада лавочку з роумінгом у 2023 прикрила) але номер використовую бо періодично виїжджаю за кордон Отримував CIBC восени 2022 Питай сама бо язик до Києва доведе)
-
А як саме на 2 роки отримали? І водафон ви в роумінгу далі використовуєте?
-
Тобто це як наш монобанк? Можна додати в Гугл пей, але картки фізичної не буде? А допомогу на нього можна буде отримати?
-
Його всі можуть отримати) Нічого не змінилось, як запустили Express Entry з 2016
-
А як ви отримали pr, не будучи в Канаді 😳 чи то вже давня історія?
-
Ну, в мене був PR і віддалена робота на канадську компанію на момент приїзду Але коли прийшов у банк то стандартно запропонували звичайну карту Я сказав, що хочу black) Сказали, що для нових іммігрантів на 2 роки $0 charges)
-
Поки я в Україні,то питаю тут🙏🏼
-
Іноді можна додзвонитись у Downtown Primary care centre біля пандори. Якщо пощастить, то можна отримати аппоймент на сьогодні, але не факт П.С: я декілька разів так робила біля 10ї години
-
Це приблизно як монобанк (хоча я не знаю, що таке монобанк якщо реально.. ніколи не користувався). Фізична картка буде, і кредитки фізичні будуть. І допомогу можна отримати і зарплатню. Це все не проблема. Просто не зрозуміло як в них отримувати послуги, які зазвичай надаються в відділеннях. Типу wire transfer, swift transfer, bank draft, certified cheque, money order.
-
Усім привіт! Чи може хтось порекомендувати курси або викладача по підготовці до Celpip? Може хтось вже готувався з кимось і може дати рекомендацію. Дякую заздалегідь
-
Transactions yes App норм Swift то дуже специфічна операція) В них повно відділень і там допоможуть
-
А в інших банках, типу CIBC оцей, інтернет-банкінг є? Тобто як раз можливість проводити операції онлайн, чи все в відділенні? Бо те,що ви написали, я не знаю,зо таке, але Свіфт в онлайн банку можна було робити
-
ielts.hub та ruslanteacher в інсті 🙌