Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
та не ты шо это честные люди)))
-
100% scam
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, де можна купити б/у автокрісло дитині від 3-х років? Можливо, в когось є, і готовий продати. Буду вдячний за відповідь.
-
дякую)
-
У меня есть. Я могу Вам его с удовольствием отдать. Просто так. Напишите в личку.
-
Квартира в центре курортного города Sidney. Освобождается 01 апреля.Частично с мебелью.Встроенная кухня, большая и огромный холодильник,панорамное окно,стулья,стол,кровать,большущий встроенный шкаф .Квартира очень большая.Все автобусные остановки под подъездом. Есть подземный гараж. 1450$ ежемесячно.тел: 2368088646
-
имейте ввиду что у кресел есть expiration date, при покупке/продаже очень влияет на цену. кстати не знаю с точки зрения закона, насколько легально использовать expired кресло.
-
я зрозумів, дякую що сказали
-
не подскажу, не в курсе. мы с этой проблемой столкнулись когда купили за хорошие деньги кресло и решили через пару месяцев поменять, в итоге из-за малого срока годности не могли нормально продать)
-
дякую вам, так я читав за це і дійсно бачив на маркетплейсі крісла з expired датою, а підкажіть, ви випадково не знаєте, якщо така дата не пишеться, є тільки дата виробництва, що в такому випадку?
-
📣 Друзі, у кого є знайомі, які можуть допомогти новоприбулій студентці з фізикою (1 курс університету)? Буду вдячна за рекомендації.
-
Самий простий спосіб знати чи скам, якщо людина сама не приходе до продавця то скам 100% і він може буди любої форми ( раніше пейпалом "платили" зараз чеком)
-
ого, зрозумів, дякую за пораду, це дуже важливо насправді і не знав цього
-
Дуже дякую .
-
Можна перевірити на сайті виробника який термін придатності крісла.
-
Доброго ранку любі друзі. Чи є шанси знайти коровай хоч десь у Вікторії? Дякую🙂
-
Давайте домовлятись 😀
-
Не скажу та не знаю are slightly different 😛
-
Не знаю, я запрошення на весілля не отримувала, так що де знайти коровай- не скажу 😆
-
Є шанси знайти майстриню, яка їх пече😉
9 Feb 2023, 06:38
Post 18337 of 23360
about 3 hours ago