Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго вечора, хтось знає де можна перекласти документи на англійську, щоб було завірено нотаріусом?(можливо перевірені місця)
-
www.facebook.com/andrew.andersen.142?mibextid=LQQJ4d Доречі якісно та швидко!
-
Price?
-
Вітаю! Терміново шукаємо житло на 2-3 місяці з можливим продовженням (кімнату у будинку, або руммейтів для спільної аренди). Ми пара, 27 і 23 роки. Любимо спокій і чистоту. Працюємо онлайн, але також будемо шукати роботу тут. Ми комфортні:) полюбляємо чистоту, не куримо, займаємось спортом, без тварин). Бюджет ±1300$. Якщо ви шукаєте руммейтів, або здаєте кімнату/квартиру , напишіть будь ласка. Також буду вдячний за контакт перевіреного Агента. Всім дякую, гарного дня )
-
Привіт всім.Скажіть ,будь-ласка, чи надасть житло на початку ,безкоштовно в Вікторі,прилітають 29 березня з дитиною
-
Солодкі пасочки різного розміру від $10 до $30 😋
-
Програми безкоштовного житла в Вікторії нема, в Ванкувері є, але в залежності від того, чи є вільні готельні номери
-
Спасибо
-
Если с ребёнком дадут
-
Я вам отвечал за Ванкувер 🙃
-
Кажіть, щоб ми також знали
-
Боже, це де таке житло надають?
-
В Вікторії нема Саксес
-
В Виктории. Но опять же не рекомендую. Есть возможность что вас ограбят или изнас
-
Success если с ребёнком то они очень сильно ищут варианты отеля
-
Бесплатное жилье есть но очень не рекомендую так как коллектив будет соответствовать
-
Це де та хто надасть?
-
То Ви ж вже скажіть де. Бо бувають emergency ситуації, коли людині нема де жити і я бігаю по всій Вікторії і шукаю, куди її поселити👀
-
В Виктории есть шанс получить бесплатное жилье с питанием но это редкость и общие комнаты с людьми других национальностей
-
Вообщем щас вам тут наговорят))) В Виктории ничего не дают, дают только в Ванкувере при наличии мест и если вы без мужа с ребенком - у вас больше шансов на получение
9 Feb 2023, 06:38
18455/23520
about an hour ago