Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Только неженатые.
-
Андріі запрошуються з 19:00😀
-
Привіт всім ! Скажіть будьласка хтось робив закордонні паспорти дітям у Британській Колумбії і чи взагалі це можливо ??
-
К разговору об участии украинцев под CUAET в программе Healthy Kids пока предполагается вернуться после окончания финансового года.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/governments/policies-for-government/bcea-policy-and-procedure-manual/health-supplements-and-programs/healthy-kids
-
May have це не чітко вказано. Це може так, а може й ні. В вашем случае это, скорее всего, предполагает аппликации на дополнительные программы. Последний раз, когда я это обсуждала с MSP, эта программа была только начиная с перманентных резидентов.
-
Everyone who receives assistance can access emergency dental services to relieve pain. Тут першим реченням вказано за інвалідів і другим в і хто отримує допомогу. То я отримую допомогу, та лист отримала про стоматолога))) але щось не збагну як та куди
-
Та чи є якісь провінційні програми для люде які потребують допомоги для покриття дантистів. Чому питаю тому шо бачу як багато родить Канада для людей. Садочки наприклад здешевіли … з грудня, та багато іншого. Можливо я щось не знаю про дантиста то питаю. Вибачне якщо пишу тупі питання
-
Отримую провінційну допомогу та прийшов лист шо маю право на покриття дантиста… пішла до дантиста той перевірив по номеру та каже що нічого не покриває. Дзвоню на гарячу лінію, номер зазначений в особистому кабінеті де отпримую допомогу то вони ні сном ні духом про покриття дантистів
-
Спасибо
-
Вот вы как всегда, Алекс 😆