Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
То в мене я вважаю не стандартне, а якась інша бо я отримую допомогу… чи я помиляюся? Наступним листом мені повідомили що додадуть мені ще медичної страховки. То я геть не розумію щодо дантиста
-
А вы бачете шо тут йде мова про стоматолога?
-
Номер страховки?
-
Ось тут пишуть про дантиста…. Але воно не працює чи шо потрібно зробити не розумію
-
Отримую провінційну допомогу та прийшов лист шо маю право на покриття дантиста… пішла до дантиста той перевірив по номеру та каже що нічого не покриває. Дзвоню на гарячу лінію, номер зазначений в особистому кабінеті де отпримую допомогу то вони ні сном ні духом про покриття дантистів
-
Для себе особисто
-
Спасибо
-
Вот вы как всегда, Алекс 😆
-
Так, нагадайте, будь ласка, зранку
-
А мне тоже можно?
-
Запис і презентацію буду надсилати завтра усім зареєстрованим учасникам.
-
Теж цікавить запис
-
Дякую! Будемо
-
Cвітлано, приходьте будь ласка. Годину назад сказали, що людей ще немає. Може пізніше відповість, або не бачив. Але люди 100% на завтра потрібні
-
Скажіть будь ласка чи хтось робить запис?
-
Уже неактивна, а я не встигла приєднатися
-
В когось є лінк на цю подію?
-
Якщо дитина ходить до школи то study permit не потрібен.
-
Inter-Cultural Association of Greater Victoria (ICA) +1 250-388-4728 maps.app.goo.gl/ZQKFP5XZ3kjNagoN8?g_st=iv сьогодні ми зареєструвалися у цьому центрі Там є програми для покриття дантиста
-
Чи не має випадково якого покриття для дантиста? Точніше чи не має якої державної допомоги для покриття дантиста?
9 Feb 2023, 06:38
1876/23504
about 3 hours ago