Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
+сую не люблю когда навязывают
-
Вітаємо. Двоє відповідальних та цілеспрямованих чоловіків (вік: 35, 40р.) з багаторічним стажем роботи у сфері із виготовлення та інсталяції МЕБЛІВ (збірка, монтаж, тощо...) мають намір реалізовувати свої професійні навички на новому робочому місці м.Вікторія та околиці. Допоможіть будь ласка з пошуком відповідних вакансій. cozak@i.ua Щира подяка.
-
І вам)
-
Я не адмін і правил не встановлювала. Висловила свою думку як і Ви. Добраніч)) Світлого і доброго Великодня!
-
☺️Дорогі батьки! Шукаєте чудовий спосіб зацікавити вашу дитину програмуванням? Приєднуйтесь до нашого безкоштовного воркшопу з програмування для дітей! Прийняти участь зможуть діти 6-17 років‼️ Навчання буде цікавим та змістовним, з використанням інтерактивних методів та захопливих завдань. Метою нашого заходу є: - Ознайомити з основами IT та показати, що вивчати програмування не складно, а навпаки цікаво та весело ⁃ Заохотити в подальшому розвиватися в цій сфері 🔥Створити власний проєкт Для реєстрації, залиште + в особистих Кількість місць є обмеженою‼️
-
Я помітила, що коли була російськомовна теж сувала ці свої упередження всюди,хоча це був чужий монастир, а зараз це виглядає дико Ну бо хто в здоровому глузді піде я не знаю, в мечеть в міні-спідниці, хіба ні?
-
Мне ваши ограничения напомнили одну притчу... С вашего позволения, я её скопировал: Когда человек был ещё ребенком, бабушка всегда говорила ему: «Внучек, вот вырастешь ты большой, станет тебе на душе плохо — ты иди в храм, тебе всегда там легче будет». Вырос человек. И стало ему жить как-то совсем невыносимо. Вспомнил он совет бабушки и пошел в храм. И тут к нему подходит кто-то: «Не так руки держишь!». Вторая подбегает: «Не там стоишь!». Третья ворчит: «Не так одет!». Сзади одергивают: «Неправильно крестишься!». А тут подошла одна женщина и говорит ему: — Вы бы вышли из храма, купили себе книжку о том, как себя здесь вести надо, потом бы и заходили. Вышел человек из храма, сел на скамейку и горько заплакал. И вдруг слышит он голос: — Что ты, дитя мое, плачешь? Поднял человек свое заплаканное лицо и увидел Христа. Говорит: — Господи! Меня в храм не пускают! Обнял его Иисус: — Не плачь, они и меня давно туда не пускают.
-
Нарешті не буде цієї «собачої» мови в українській групі!
-
Вільне спілкування? Як на мене зовсім не вільне! Якщо тут потрібно писати тільки українською! Якщо ти пишеш або розмовляєш російською то типу ти тут не маєш права спілкуватися? Дурниці! Покажіть це канадцям,то вони скажуть що ви займаєтеся расизмом!
-
Не старайся, пусть спилкуются
-
«Собача» тут только Вы
-
А давай, слабо?
-
Підтримую за українську і за англійську. Українцям в канадському чаті можна дати все ж вибір🤷♀️ Але точно не французька, китайська і не інші мови. 🇺🇦🇨🇦
-
А ви досі сретесь😁😁 god Ви хоч пам'ятаєте,хто в нас ворог взагалі?)
-
Вы в Канаде, тут нет врагов. Будь вы в Украине, в этих словах хотя бы был бы смысл
-
Самое интересное вы живете все в другой стране , на другом континенте. Но все так-же пытаетесь ограничить язык, хотя даже в Украине так не делают, общайся как хочешь. Вы все уехали от войны, сидите тут как за пазухой у бога и втираете дичь про языки и войну, хотя 90% из вас даже не знают как это когда рядом с твоим домом прилетает ракета. Максимально лицемерная группа и расистская группа. Я буду говорить на таком языке на котором захочу!
-
Може вже досить. В такий день . Христос Воскрес! Якщо ви не забули. З Великоднем Всіх.
-
t.me/+prncCQkcW9MyZmUy линк на группу без языковых ограничений. Присоединяйтесь
-
Не треба обмежувати мову. По ній дуже зручно їх відрізняти.
-
Мені цікаво скільки з 743 людей перейдуть сюди, поки що 23 🙄 #Олексій ось і відрізняються самі.
9 Feb 2023, 06:38
18792/23913
less than a minute ago