Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрий ранок!) Підкажіть, будь ласка, майстерню з ремонту одягу у Вікторії( потрібно «підрубати» низ сукні) Дякую.
-
У звʼязку з неробочим днем 1 квітня 2024, щомісячна ознайомча сесія “Welcome to VAST” відбудеться в понеділок, 8 квітня 2024 о 12 pm. Дата: 8 квітня 2024 Час: 12 pm Локація: via zoom Зареєструватися до сесії можна по email: [email protected] 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ——————————— Прієднуйтеся до ознайомчої сесії "Welcome to VAST" та дізнайтеся про доступні українцям послуги з психосоціальної підтримки. Усі послуги надаються безкоштовно. VAST є найбільшим центром у Британській Колумбії у секторі підтримки ментального здоров'я для новоприбулих та біженців, які прибувають до БС з травмою або через війну.
-
Вітаю! Чи є в місті ремонт взуття?
-
Привіт! Я шукаю одну чи дві людини для проживання у двукімнатній квартирі у Ленгфорді на Goldstream. Все є: меблі, кухонні прилади. Локація супер. Landlord дуже чарівна, можна нормально комунікувати. Мінімум 6-8 міс, краще 1 рік I am a 25-year-old Ukrainian female who has been living in Canada for 2 years. I work as a Guest Service Agent at a hotel, and my hours vary, but typically I work from 3 pm to 11 pm. When I reach home after 11 pm, I usually have a quick dinner and then go to bed. During my free time, I love biking, hiking, running, and exploring new places. When I am at home, I deal with my immigration matters, read, or watch a movie in my room. I don’t usually eat out; I try to cook at home, but I do it quickly as I don’t like spending lots of time in the kitchen. I am very respectful of other people's privacy and boundaries, and I am easy-going and positive. Дякую. Пишіть у приватні, якщо зацікавлені!
-
Дякую дуже!!!!!
-
Плюсую 🔥🔥🔥🔥
-
Доброго вечора, шукаю візажиста та перукаря на 20 квітня в Вікторіі БК, відгукніться будь ласка ☺️
-
Доброго вечора, потрібен контакт авто електрика.дякую
-
А де список спортсменів можна знайти? З України атлети є?
-
Список спортсменів буде на реєстрації в пятницю 19 квітня , з Украіни буду я 😊