Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Можливо є якісь варіанти житла,що потребують ремонту,у нас команда людей які вміють добре працювати руками.
-
Ми маємо житло до 6 січня..З Божої ласки зможемо !!!
-
Для семьи из 6 человек вы вряд ли найдете сейчас дешевле
-
Це для нас дорого зараз.
-
Просто один мой знакомый сдавал дом на Bear Mountain за 3200$. Могу поинтересоваться если все еще available
-
До того часу, поки ми знайдемо роботу.
-
Ми розглянемо будь які пропозиції. Було б дуже добре на перший час хост.
-
Вам хост или в рент и на какой срок?
-
Усім привіт!Ми новоприбулі з України,у нас велика родина з семи чоловік(четверо дорослих та троє діток до 6років) і нам потрібне житло!Будемо вдячні кожному і всім хо відгукнеться з будь якою інформацією та допомогою!Дякую!Усім гарного вечора!
-
Підкажість будь ласка, як зрозуміти, що Роберт підтвердив допомогу і можна прийти, чи вже набрали людей? Бо написали на пошту і тиша
-
Підкажіть ще, будь ласка, хто знає. Якщо закінчився паспорт дитини і його продовжили, потрібно виготовляти нову візу і виготовляти новий Study permit?
-
Дякую
-
Под CUAET, по моему опыту, сумма ни на что не влияет. Посмотрите, указана ли у ребёнка CUAET на его/ее visitors record/study permit программа CUAET. Если да, то $1500.
-
Якщо ви приїхали по фоіл лес по CUAET, то на суму не зважають (це моя суб’єктивна думка). Я писала 1500 , бо саме таку суму давала Канада на дітей. Собі писала 3000+ місячну ЗП. В мене взагалі була ситуація, що я на малого заповнила не ту форму (візітор рекорд, а треба було таку саму як собі бо в нього стаді перміт хоча він школяр), мені за два дні прийшло схвалення, а йому cancelled. А я на вклейку в Оттаву відправила два паспорти наші! Я в паніці, написала на IRCC, вони мені люб’язно відповіли, самі створили кабінет, прислали форму і сказали, що окрім стаді перміту і паспорту нічого докладати не потрібно. Я була дуже приємно вражена.
-
А это подавав дитині на вклейку візи, там у формі є питання стосовно наявності грошей для перебування у Канаді для стаді перміт. Що хто вказував? Чи є які норми? Якщо вказати замалу суму то можуть відмовити у вклейці візи?
-
Нi. ICA- Не оплачують і не організують такий.
-
Дякую ☺️
-
Интересно, First Aid полученный в Альберте тут действует? Скорее всего нет, но мало ли
-
Хай вам щастить. Думаю, то залежить від людини, яка вестиме вашу справу. Хай буде якісною її робота!
-
Дуже дякую усім за відповіді. Спробую звернутися до Work BC, а там подивимося))
9 Feb 2023, 06:38
1906/23894
6 minutes ago