Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую 🌹
-
A чи є в когось контакти викладачів або перевірені курси, що готують до CELPIP, знаю що багато хто готується самостійно з офіційного сайту, але все ж таки поділіться у кого є досвід🙏
-
Це фірма Український Культурний Центр
-
Дякую,це що за організація?
-
@ielts.hub (навчаюсь зараз, дуже дуже задоволена, багато матеріалу та цікава подача) 🔥🧯 @ruslanteacher (теж подобається його подача, збираюсь восени з ним готуватись) 🔥🧯
-
Ви не підкажете, які?🙏🏼
-
Наприклад ICA, Spratt Show College, Camosun College, WorkBC тощо
-
Знайомі тут купляли курси від них..займались онлайн.
-
На сайті CELPIP є відео з їх вебінарів, де вони розповідають, як і що вони оцінюють, на що звернути увагу. Дуже інформативно і безкоштовно. Там же є пробні безкоштовні тести, щоб зрозуміти, як це працює.
-
Іду я значить ранком, і якийсь жолудь падає на голову типу доброго ранку, дивлюсь а там якась не правельна птиця сидить 😁 Всим гарного дня)
-
Це якби не дивина тут)
-
Ну я тут не так давно, а в Саскачевані ніразу не бачив, там або скунси чи ховрахи
-
А такі мімімішні на вигляд...
-
Це їм ніграма не помішае зробити кусь та ще й можливо занести якусь хворобу
-
Нема нічого контролю тварин тут?
-
Боже, а я б затіскала😅 Шукайте потім в лікарні зі сказом😅
-
Так, гарненькі:)! Але знаю, місцеві їх не люблять. В нас знайома каже, що їх дуже боїться, а ще їй не подобаються їх лапки - ручки:)
-
Ми своїх рідко бачимо тут теж:) Якось цілу сімейку по дорозі в школу бачили, класні такі!
-
Наші районні ракуни нікого не чіпають, виходять тільки під покровом ночі, і дуже обережнічають, шугаються від кожного шороха
-
Он який працьовитий😁
9 Feb 2023, 06:38
19152/23557
about an hour ago